TTI Solution

 Το ThermoTrace Time Temperature Indicator (TTI) της DeltaTRAK , η τεχνολογία της ψυκτικής αλυσίδας, είναι μια ολοκληρωμένη λύση που επιτρέπει στους κατασκευαστές, μεταποιητές, καθώς και δέκτες της θερμοκρασίας σε ευαίσθητα προϊόντα να παρακολουθούν το κόστος της αθροιστικής κατάχρησης της θερμοκρασίας μιας παλέτας ή του κουτιού προέλευσης στον καταναλωτή αποτελεσματικά.

Από τον προμηθευτή, μέσω της αποθήκευσης και της διανομής σε όλη τη διαδρομή, έως τον καταναλωτή, το σύστημα ThermoTrace ΤΤΙ, δίνει στους πελάτες τα ακριβή στοιχεία που χρειάζονται για να αξιολογήσουν την ποιότητα των προϊόντων και τη διάρκεια ζωής τους.

Η λύση της ψυκτικής αλυσίδας της DeltaTRAK περιλαμβάνει τις Ετικέτες ThermoTrace ΤΤΙ  Labels και την Υπηρεσία  ThermoTrace ΤΤΙ Service. Η λύση παρέχει άμεση ανατροφοδότηση μηνυμάτων σε όποιον σαρώνει την ετικέτα ΤΤΙ με μια βιομηχανική συσκευή ανάγνωσης γραμμωτού κωδικού (WiFi / GSM / CDMA) ή των καταναλωτών με βάση το smartphone (iPhone και Android Windows CE). Η εφαρμογή θα εμφανίσει προκαθορισμένα μηνύματα στην οθόνη του αναγνώστη ή προσαρμοσμένα μηνύματα, όπως ορίζεται από το συνδρομητή των υπηρεσιών. Οι χρήστες/πελάτες του ΤΤΙ Service μπορούν επίσης να λάβουν e-mail /ειδοποιήσεις κειμένου.

Το προειδοποιητικό μήνυμα αποτελείται από πολυάριθμα στοιχεία, όπως το μοναδικό σειριακό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα κάθε ThermoTrace ΤΤΙ. Η διαδραστική εφαρμογή του σαρωτή της DeltaTRAK επιτρέπει στους χρήστες να σαρώσουν ή να πληκτρολογήσουν πρόσθετες πληροφορίες, οι οποίες στη συνέχεια συνδέονται με τον ίδιο αύξοντα αριθμό και εμφανίζονται ως μέρος του προειδοποιητικού μηνύματος. Ο χρήστης μπορεί να εισάγει έναν αριθμό παραγγελίας, κωδικό παρτίδας, τον κωδικό του προϊόντος τους UPC  ή ένα αλφα-αριθμητικό μήνυμα.

Το ΤΤΙ Label είναι μια μίας χρήσης ετικέτα (barcode) χαμηλού κόστους, που υποστηρίζει μια ποικιλία από προκαθορισμένο χρόνο καθώς και τα διάφορα στάδια της θερμοκρασίας. Είναι βασισμένη σε μια δοκιμασμένη (μη-τοξική) χημική διαδικασία, αλλάζει το barcode, καθώς εντοπίζει έως τρία επίπεδα της σωρευτικής κατάχρησης της θερμοκρασίας πάνω από το όριο της θερμοκρασίας που αναγράφεται στην ετικέτα. Αυτή η δυναμική διαδικασία αποτυπώνεται σε πραγματικό χρόνο με κάθε σάρωση που γίνεται από τον αναγνώστη του barcode.

Για οδηγίες για να κατεβάσετε το app Smartphone ΤΤI πατήστε εδώ

.

.