Chart Recorders

Τα Strip Chart Recorders και τα Circular Chart Recorders της DeltaTRAK είναι καταγραφικά εύχρηστα, αξιόπιστα στη καταγραφή του χρόνου και της θερμοκρασίας, με εφαρμογές σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης αλλά και κατά τη μεταφορά. Πιο συγκεκριμμένα, τα μόνιμα αρχεία που παράγονται χρησιμεύουν ως ένδειξη της ποιότητας των ευπαθών προϊόντων, την τεκμηρίωση της διασφάλισης της ποιότητάς τους και των απαιτήσεων ασφάλειας σε περιπτώσεις καταγραφής της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους.

  • Το In-Transit Temperature Recorder είναι ένα αξιόπιστο, μιας χρήσης χρόνου / θερμοκρασίας καταγραφικό.

 

 

  • Το Circular Electronic Chart Temperature Recorder της DeltaTRAK έχει τέσσερις ταχύτητες στο διάγραμμα και είναι εύκολο στη χρήση. Ο εξωτερικός αισθητήρας επιτρέπει την μέτρηση της θερμοκρασίας του αέρα, του φυσικού αερίου, των υγρών και ημι-στερεών..
  • Όταν πρέπει να μετρηθεί πάνω από μία καταγραφή θερμοκρασίας, επιλέξτε το Temperature/Humidity/Dew Point Circular Chart Recorder. Παρέχει ταυτόχρονη παρακολούθηση και των δύο θερμοκρασιών και της υγρασίας καθώς επίσης θα υπολογίσει και το σημείο δρόσου.

 

  • Όσοι ειδικεύονται στην HVAC / R βιομηχανία βασίζονται στο HVAC/R Single Use Chart Recorder για την αξιόπιστη καταγραφή των θερμοκρασιών όσον αφορά τον εξαερισμό και τον εξοπλισμό της ψύξης.

.

.