΄Οργανα Μέτρησης Brix – Διαθλασίμετρα

Υπάρχει μεγάλη γκάμα (μετρήσεις σακχάρων, φρουκτόζης, γλυκόζης,  μελιού, οίνου-αλκοόλ, NaCl, μπύρας, άλατος κτλ) αναλογικών & ψηφιακών διαθλασίμετρων.
.

Ο Αναλογικός Μετρητής Χειρός Συγκέντρωσης Σακχάρων μετρά επίσης την περιεκτικότητα σε σάκχαρα των τροφίμων και των ποτών με την προσθήκη μόνο λίγων σταγόνων υγρού στο πρίσμα και κρατώντας το μετρητή σε μια πηγή φωτός. Το φως διαθλάται καθώς περνά μέσα από το υγρό και οι μετρήσεις διαβάζονται σύμφωνα με την κλίμακα Brix. Όσο υψηλότερη είναι η τιμή Brix στην κλίμακα τόσο μεγαλύτερη είναι η περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Αυτό το μοντέλο είναι φορητό, συμπαγές και έχει χαμηλό κόστος, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση στην αποθήκευση και την επεξεργασία στις εγκαταστάσεις.

                                                                                                                     Τεχνικές Προδιαγραφές Model 12220

Τιμή προϊόντος:

Το Ψηφιακό Διαθλασίμετρο (brix-ομετρο) MA871 είναι ένα οπτικό όργανο που χρησιμοποιεί τη μέτρηση του δείκτη διάθλασης για τον προσδιορισμό της κλίμακας Brix% της ζάχαρης κυρίως σε υδατικά διαλύματα. Η μέθοδος είναι απλή και γρήγορη. Τα δείγματα μετρώνται μετά από μια απλή βαθμονόμηση του χρήστη με απιονισμένο ή αποσταγμένο νερό. Μέσα σε δευτερόλεπτα, το όργανο μετρά τον δείκτη διάθλασης του δείγματος και το μετατρέπει σε μονάδες συγκέντρωσης Brix επί τοις εκατό %.

 

Τεχνικές Προδιαγραφές Model MA871

Τιμή προϊόντος:

.

Ο Μετρητής Συγκέντρωσης Σακχάρωνείναι ένα ακριβές όργανο που μετρά τη περιεκτικότητα σε ζάχαρη, χρησιμοποιώντας ένα δείγμα του υγρού από τα αναψυκτικά, τα μεταποιημένα τρόφιμα, συμπυκνώματα ή χυμό από φρούτα και λαχανικά. Το όργανο αντιπροσωπεύει μετρήσεις σε σχέση με την κλίμακα Brix, η οποία είναι η κύρια μονάδα μέτρησης που αντιστοιχεί στο ποσοστό της διαλυμένης ζάχαρης, σε υδατικό διάλυμα. Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαλήθευση της ωριμότητας των φρούτων και την περιεκτικότητα σε σάκχαρα σε πολλά …………………………………………………...…....τρόφιμα και ποτά.

                                                                                                                   Τεχνικές Προδιαγραφές Model 12223

 Τιμή προϊόντος:

΄Οργανα Μέτρησης Brix