HACCP

Η έννοια του Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) χρησιμοποιείται για τη συστηματική καταγραφή της ασφάλειας των τροφίμων. Το Food Safety Kit της DeltaTRAK  παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την παρακολούθηση των κρίσιμων σημείων ελέγχου, ενώ βοηθάει στην πρόληψη τροφιμογενών νόσων στις εγκαταστάσεις σας. Το ολοκληρωμένο αυτό πακέτο, που συνοδεύεται με ένα βολικό πολλαπλών θηκών τσαντάκι, έχει πολλά στοιχεία που απαιτούνται για την διεξαγωγή των ελέγχων της ασφάλειας των τροφίμων. Αρχικά αναπτύχθηκε για τους επιθεωρητές του υγειονομικού του Τμήματος Υπηρεσιών Υγείας της Καλιφόρνιας. Στη συνέχεια το ίδιο σετ έγινε διαθέσιμο για τα εστιατόρια, τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, και όλες τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών εστίασης, όπου η ασφάλεια των τροφίμων είναι απαραίτητη.

Το πακέτο συνοδεύεται με έναν ευανάγνωστο δίγλωσσο οδηγό «Made Easy» (Αγγλικά /Ισπανικά) που αφορά στην ασφάλεια των τροφίμων. Αυτός ο οδηγός εξηγεί βήμα-βήμα πώς να χρησιμοποιείται κάθε εργαλείο, και απαριθμεί τις ασφαλείς θερμοκρασίες για το μαγείρεμα και την αποθήκευση των διαφόρων τροφίμων, τη θερμοκρασία και τα επίπεδα χημικών που απαιτούνται για την ορθή απολύμανση και το επίπεδο pH που απαιτείται για να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των τροφίμων.

Τιμή προϊόντος: 197.50€

Το πακέτο περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Waterproof Dishwasher Thermometer Kit, Model 12214: Περιλαμβάνει ένα αδιάβροχο θερμόμετρο (Waterproof Lollipop Thermometer, Μοντέλο 11050) και μία ασπίδα θερμότητας για χρήση σε εμπορικά πλυντήρια πιάτων.
  • Alcohol Wipes (Model 50009) (Μαντηλάκια εμποτισμένα με οινόπνευμα): Τα μαντηλάκια με 70% ισοπροπυλικής αλκοόλης καθαρίζουν τον αισθητήρα του θερμόμετρου βοηθώντας στην αποφυγή διασταυρούμενης μόλυνσης στην προετοιμασία έτοιμων προς κατανάλωση τροφίμων. Κάθε μαντηλάκι είναι ξεχωριστά τυλιγμένο.
  • ThermoLabels: Η αυτοκόλλητη ετικέτα ThermoLabel εφαρμόζεται σε ένα κεραμικό πιάτο πριν από τη φόρτωση, σε ένα υψηλής θερμοκρασίας πλυντήριο πιάτων. Όταν η πραγματική θερμοκρασία του πιάτου φτάσει την κατάλληλη θερμοκρασία απολύμανσης των +71 ° C (+160 ° F) κατά τη διάρκεια του τελικού ξεβγάλματος, η ετικέτα γίνεται αμετάκλητα από άσπρη σε μαύρη. Συγκρίνετε την χρησιμοποιημένη ετικέτα με τα βιβλία καταγραφής, ως απόδειξη αυτού του κρίσιμου σημείου ελέγχου.
  • Quat Test Paper (Model 50013): Η τεταρτοταγής αμμωνία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλύσιμο στο χέρι και για την απολύμανση των σκευών τροφής. Η αλλαγή χρώματος του χαρτιού δοκιμής (από 0 έως 400 ppm), σε σύγκριση με το αντίστοιχο χρώμα στο διάγραμμα, δείχνει αν το επίπεδο της τεταρτοταγούς αμμωνίας είναι επαρκές για την απολύμανση.
  • Chlorine Test Paper (Model 50014): Το χλώριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλύσιμο στο χέρι και για την απολύμανση των σκευών τροφής. Επιβεβαιώστε το επίπεδο του χλωρίου από την αλλαγή του χρώματος του χαρτιού δοκιμής. (10 έως 200 ppm).
  • pH Plastic Indicator Strips (Model 50012): Η οξύτητα εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων και με τον έλεγχο του επιπέδου της οξύτητας ή του pH, οι τροφιμογενείς ασθένειες μπορούν να προληφθούν. Τα σκληρά πλαστικά sticks ( pH=0 έως 6) επιτρέπουν την εύκολη μέτρηση του pH των υγρών, ημι-στερεών και των στερεών τροφίμων.

.

.