FlashLink CT Data Loggers

Το FlashLink -80C Data LoggerModel 20734, 20735, 20736 και 20737, χρησιμοποιείται σε αποστολές που απαιτούν ξηρό πάγο, με εύρος θερμοκρασίας -80° C έως και +48° C, για να καταγράψουν τη θερμοκρασία ψύξης των θερμοευαίσθητων εμπορευμάτων. Αυτό είναι ένα ανθεκτικό καταγραφικό διαθέσιμο για 5, 15, 45 ή 75 ημέρες καταγραφής, ιδανικό κυρίως για κατεψυγμένα ψάρια.

.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 20734-20737

.

Ο προαιρετικός εκτυπωτής CT Graphics Printer, λαμβάνει τα δεδομένα από το καταγραφικό σε πέντε δευτερόλεπτα και εκτυπώνει τα δεδομένα σχεδόν αμέσως χωρίς την ανάγκη υπολογιστή. Μπορείτε να δείτε το ιστορικό της θερμοκρασίας, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται στη διαδικασία φόρτωσης για την ταχύτερη αποδοχή ή την απόρριψη ενός δεδομένου. Ο εκτυπωτής FlashLink CT χρησιμοποιείται για το FlashLink CT Data Loggers.

.

Το CT Manager Software with CT-USB adapter, Model 20178, παρέχει στο χρήστη έναν εύκολο τρόπο για να ανακτήσει τα καταγεγραμμένα δεδομένα από το καταγραφικό, καθώς επίσης να τα κατεβάσει και να τα αποθηκεύσει στον υπολογιστή. Το λογισμικό δίνει τη δυνατότητα να αναλύσει τα δεδομένα και να τα παράγει σε πολλές μορφές.

.

Χρησιμοποιήστε το προαιρετικό FlashPDF λογισμικό για να δημιουργήσετε ένα αρχείο Adobe® PDF  από τα δεδομένα που ανακτώνται από το καταγραφικό. Το αρχείο αποθηκεύεται αυτόματα σε έναν υπολογιστή, έτοιμο να εκτυπωθεί ή να σταλεί με email (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

.

.

.