Κάρτα Παρακολούθησης Εμβολίων

Η Κάρτα Παρακολούθησης Εμβολίων για την Ψυκτική Αλυσίδα της DeltaTRAK έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί κατά την αποθήκευση ή τη μεταφορά, και να επιβεβαιώσει αν τα εμβόλια έχουν εκτεθεί σε καταχρηστικές θερμοκρασίες. Η κάρτα διαθέτει τα μη αναστρέψιμα χημικά σήματα της ετικέτας DeltaTRAK TempDot Minus που έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί τις φθίνουσες θερμοκρασίες και των ετικετών TempDot Plus που έχουν σχεδιαστεί για να παρακολουθούνται οι αύξουσες αθροιστικές τιμές της θερμοκρασίας κατά τη μεταφορά. Με αυτή την ενιαία κάρτα, τα εμβόλια μπορούν να παρακολουθούνται για τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας κατά την άνοδο και την κάθοδο. Με την παραλαβή οι δέκτες έχουν μια άμεση επιτυχία ή αποτυχία με την οπτική επιβεβαίωση  της καταλληλότητας των εμβολίων στην έκθεση της θερμοκρασίας.  Η Cold Chain Vaccine Monitoring Card περιλαμβάνει τις πλήρεις εύκολες στην κατανόηση οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσετε και πώς να διαβάσετε αυτές τις ετικέτες όταν η κάρτα, ή οι κάρτες, απομακρύνονται από τη μεταφορά (ές) της ψυκτικής αλυσίδας.

.

.

.

ΟΦΕΛΗ:
  • Οπτικά Εύκολο να Ερμηνευτούν οι Αναγνώσεις των Δυνατοτήτων: Εύκολο να δείτε τα δεδομένα για λήψη άμεσων αποφάσεων.

  • Εντοπισμός Προβλημάτων Ψυκτικής Αλυσίδας: Αν χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση μεμονωμένων αποστολών ή/και διαδρομών, μπορούν να εντοπίσουν σε ποιο σημείο συμβαίνει η κατάχρηση της θερμοκρασίας κατά μήκος της διαδρομής.

  • Εύκολη Εφαρμογή και Χρήση: Απλότητα στη διαδικασία για την ενεργοποίηση και την ανάγνωση των αποτελεσμάτων.

  • Χαμηλού Κόστους: Ελάχιστη εκπαίδευση και χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό ανάγνωσης.

  • Διακριτές Πληροφορίες: Παρέχει οριστική καταγραφή, αν το προϊόν πηγαίνει να παγώσει στο σημείο, και ο συνολικός χρόνος έκθεσης σε οποιαδήποτε θερμοκρασία των εκδρομών που μπορεί να συμβούν πάνω από το όριο.
  • Μείωση στην έλλειψη των καταχρήσεων της θερμοκρασίας του προϊόντος, όταν χρησιμοποιείται ως ένα πραγματικό αποδεικτικό στοιχείο για την παρακολούθηση της μεταφοράς κατά τη διαδρομή: Οδηγεί σε Αύξηση Κερδών ως ένα λιγότερο «αλλοιωμένο» φάρμακο  και στη βελτίωση της ασφάλειας των ασθενών.