USB Reusable Data Logger

Το FlashLink USB Reusable Data Logger της DeltaTRAK είναι ένα εργαλείο καταγραφής της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και της αποθήκευσης ευαίσθητων προϊόντων ή ακόμα και  για τη γενική καταγραφή των περιβαλλοντικών συνθηκών, το οποίο έχει δυνατότητα απευθείας σύνδεσης με τη USB θύρα του Η/Υ σας, για να  μεταφέρετε εύκολα τα δεδομένα από το καταγραφικό στον υπολογιστή σας. Αυτή η συσκευή έχει εμβέλεια θερμοκρασίας από -40….+65° C.

Η USB σύνδεση επιτρέπει τον εύκολο προγραμματισμό και τη λήψη των καταγραφέντων δεδομένων στον υπολογιστή. Ο χρήστης μπορεί να θέσει παραμέτρους, ως ενδεικτικές υπερβάσεις, υψηλού και χαμηλού ορίου/συναγερμού και να καταγράψει τα δεδομένα ή και να σταματήσει τη μνήμη όταν είναι γεμάτη. Λαμβάνοντας το ιστορικό της θερμοκρασίας (τα δεδομένα) δίδονται σαν έγγραφο μορφής PDF με διάγραμμα και τα συνοπτικά στοιχεία, όπως την υψηλότερη και χαμηλότερη θερμοκρασία που έφθασε ή το μέσο όρο της θερμοκρασίας, τον χρόνο κατά τη διάρκεια του συναγερμού, τα λεπτά της κάθε τιμής της θερμοκρασίας και πότε πάρθηκαν τα δεδομένα.

Τιμή Προϊόντος:

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

 Προγραμματισμός από το χρήστη: Χειροκίνητο ή Αυτόματο ξεκίνημα,

        Διάστημα ανάμεσα στις καταγραφές, Όρια Συναγερμού, Δεδομένα Ετικετών

 Μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη LCD

 Αρχείο στατιστικών των ταξιδίων διαθέσιμο στην LCD οθόνη

 Εγγυημένη καταγραφή θερμοκρασιών με το χαρακτηριστικό «Shadow Log«

 Λήψη και Αποθήκευση των δεδομένων στον υπολογιστή

 NIST Σύστημα Ανίχνευσης και CE Σήμανση

 Εσωτερικός αισθητήρας που δείχνει τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος

 Σύνδεση με USB θύρα

 Επαναχρησιμοποιούμενο

 

Τεχνικές Προδιαγραφές.

.

Για τον προγραμματισμό και την λήψη των καταγεγραμμένων δεδομένων των επαναχρησιμοποιούμενων καταγραφικών με USB βίσμα είναι απαραίτητη η αγορά του λογισμικού προγράμματος FlashPDF Manager Program 4.3., ένα λογισμικό για όσα USB καταγραφικά θερμοκρασίας χρησιμοποιήσετε.

Για να δείτε το FlashPDF Manager Program 4.3 πατήστε εδώ!

Τιμή Λογισμικού Προγράμματος Model 20412:

.