Ετικέτες Θερμοκρασίας TempDot Plus

Οι ετικέτες ένδειξης TempDot Plus χρησιμοποιούνται για να ελέγχουν τα ευαίσθητα στην αλλοίωση από τη θερμοκρασία φορτία  καθώς ταξιδεύουν μέσω της ψυκτικής αλυσίδας. Αυτοί οι χαμηλού κόστους μιας χρήσης δείκτες θα ανιχνεύσουν την αύξουσα  θερμοκρασία κατά το ταξίδι που επηρεάζει την ποιότητα των ευαίσθητων στη θερμοκρασία τροφίμων, όπως της παραγωγής, τα θαλασσινά και το κρέας. Οι μη αναστρέψιμες ετικέτες παρακολουθούν το αθροιστικό ποσό του χρόνου που η ετικέτα είναι εκτεθειμένη σε θερμοκρασία πάνω από το όριο. Διαθέτουν, επίσης, μοναδικά γραφικά συμπεριλαμβανομένης ενός παραθύρου της θετικής ένδειξης που επιβεβαιώνει ότι η ετικέτα έχει ενεργοποιηθεί και είναι στην κατάσταση «On».

.

Οι ετικέτες TempDot Plus μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν εξωτερικά σε κουτιά ή σε δευτερεύουσα κιβώτια μεταφοράς για να παρακολουθούνται συνεχώς οι συνθήκες θερμοκρασίας από το επίπεδο της παλέτας σε ένα μόνο κουτί. Οι αποστολές μπορούν να παρακολουθούνται από τους προμηθευτές και τους κατασκευαστές, μέσω των κέντρων διανομής και στον τελικό χρήστη. Κατά την άφιξη, οι δέκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες της θερμοκρασίας των ετικετών ως εργαλείο για την άμεση λήψη αποφάσεων σχετικά με το αν θα απορρίψουν ή θα αποδεχθούν το προϊόν. Οι ετικέτες TempDot Plus παρέχουν ανιχνεύσιμες πληροφορίες για τη θερμοκρασία σε όλες τις μορφές της στα ευαίσθητα στη θερμοκρασία προϊόντα βοηθώντας τους πελάτες μας να πληρούν τις απαιτήσεις του κράτους και των ομοσπονδιακών κανονισμών, όπως τα Food Safety Modernization Act (FSMA), Produce Traceability Initiative (PTI) και το FDA Fish and Fishery Products Hazards and Controls Guidance.

Οι ετικέτες είναι διαθέσιμες σε πολλές περιοχές θερμοκρασίας με συγκεκριμένα όρια και εξαντλούν το χρόνο στα τρόφιμα, τα φαρμακευτικά είδη και τις βιολογικές εφαρμογές.

.

  • Μοναδικά χαρακτηριστικά για την αποτελεσματική διαχείριση της ψυκτικής αλυσίδας

    • Οι ετικέτες μπορούν να μεταφερθούν και να αποθηκευτούν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες θερμοκρασίας
    • Εξαιρετικά ακριβής
    • Παράθυρο του δείκτη επιβεβαιώνει την ενεργοποίηση
    • Αδιάβροχο
    • Αύξων αριθμός σε κάθε ετικέτα που παρέχει ιχνηλασιμότητα
    • Δεν απαιτείται προετοιμασία
    • Σαφής εξέλιξη στα έγγραφα μήκους χρώματος της εκδρομής της θερμοκρασίας

.

Model 51050-51056 TempDot Plus
Feature Specification
Temperature Accuracy ± 2°F/ 1°C
Time Accuracy ± 15% in time under isothermal conditions
Chemical Indicator Blue liquid chemical encapsulated in a blister, Food Chemicals Codex, FDA approved (Title 21), GRAS (Generally Recognized As Safe)
Label Size 1.58″L x 0.75″ H x 0.02″Thick (40mm L x 19mm H x 0.5mm Thick)
Start Button Blister~0.1″H ( ~2.5mm H)
Start Button on Top Model 51050, 51051, 51052, 51054, 51055, 51056
Start Button on Bottom Model 51053
Activation Pressure with finger, in environment above threshold temperature
Application Pressure sensitive adhesive backing. Apply to clean, dry surface
Storage (un-activated) Ambient room temperature, cool, dark place, away from direct heat source and sunlight. Recommended 72°F(22°C) at 20-80% RH
Shelf Life 2 years
Packaging 50 labels / package
Moisture Resistance Splashproof. Not suitable for immersion in water