Θερμόμετρα Ψυγείου / Καταψύκτη

Το Refrigerator and Freezer Thermometer (θερμόμετρο ψυγείου και καταψύκτη) Model 29004, μετρά από τους -29 ° C έως +27 ° C (-20 ° F έως +80 ° F). Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι και έχει παχείς αριθμητικούς χαρακτήρες έτσι ώστε να είναι εύκολο να διαβαστεί. Ο διμεταλλικός σχεδιασμός χρησιμοποιεί ένα τυλιγμένο στοιχείο που στερεώνεται στο ένα άκρο και συνδέεται με το δείκτη. Το Μοντέλο 29004 της DeltaTRAK είναι ένα θερμόμετρο ψυχρότερης μέτρησης   κατά –29 ° C. Το Refrigerator and Freezer Thermometer μπορεί να κρεμαστεί ή να τοποθετηθεί σε σταθερή επιφάνεια στο ψυγείο και στο καταψύκτη για να διαβεβαιώσει ότι το ψυγείο και ο καταψύκτης σας είναι στην επιθυμητή θερμοκρασία για να κρατήσει τα τρόφιμα φρέσκα.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 29004

Τιμή προϊόντος:

.

Το Refrigerator and Freezer Thermometer (θερμόμετρο ψυγείου και καταψύκτη) Model 29006 μετρά από τους -40 ° C έως +27 ° C (-40 ° F έως +80 ° F). Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι εύκολο να διαβαστεί. Οι αριθμοί που χρησιμοποιούνται για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία στα περισσότερα ψυγεία και τους καταψύκτες μόνο αυξάνουν ή μειώνουν τη θερμοκρασία. Συνήθως δεν αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές θερμοκρασίες στα ψυγεία και τους καταψύκτες σας. Μια διαφορετική μέτρηση μπορεί να χρειάζεται για να παρακολουθεί και να διατηρεί την πραγματική θερμοκρασία. Χρησιμοποιήστε αυτό το θερμόμετρο, (με μετρήσεις σε βαθμούς Κελσίου ή Φαρενάιτ) ώστε να διασφαλίσεται ότι το ψυγείο και ο καταψύκτης σας είναι στη σωστή θερμοκρασία. Είναι πιστοποιημένο με το NSF Certificate.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 29006

Τιμή προϊόντος:

.

Παρακολούθηση των επιπέδων της θερμοκρασίας του αέρα στο εσωτερικό από τους καταψύκτες, τα ψυγεία, τις βιτρίνες, τις δεξαμενές νερού, τους ψύκτες και με το Min/Max Alarm Digital Thermometer, Model 12207. Για Ψηφιακή Μέτρηση Χαμηλότερης/Μέγιστης Θερμοκρασίας με Σύστημα Συναγερμού το Μοντέλο 12207 για επιτόπου έλεγχο ή μόνιμης εγκατάστασης, το Min/Max είναι ένα οικονομικό και πρακτικό εργαλείο διασφάλισης της ποιότητας. Εγκατεστημένος ο εσωτερικός αισθητήρας του δείχνει τη θερμοκρασία του αέρα, ενώ η ταχεία απόκριση του εξωτερικού αισθητήρα από ανοξείδωτο χάλυβα  που συνδέεται με ένα καλώδιο 3m …………………………………….(10-ft),  δείχνει τη θερμοκρασία στην οποία εκτίθεται. Ο συναγερμός μπορεί να …………………………………….ρυθμιστεί για ενδείξεις υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας.

 

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 12207

Τιμή προϊόντος: