TTI Labels

Η λύση της ψυκτικής αλυσίδας της DeltaTRAK περιλαμβάνει τις ετικέτες ThermoTrace ΤΤΙ και την Υπηρεσία Ειδοποίησης ThermoTrace ΤΤΙ . Η ετικέτα ΤΤΙ είναι μια χαμηλού κόστους μίας χρήσης ετικέτα (με barcode) που υποστηρίζει μια ποικιλία από το προκαθορισμένο χρόνο καθώς και το ιστορικό της θερμοκρασίας. Βασίζεται σε μια αποδεδειγμένη χημική διαδικασία (μη τοξική), αλλάζει το barcode καθώς παρακολουθεί έως και τρία επίπεδα της σωρευτικής κατάχρησης της θερμοκρασίας πάνω από την οριακή θερμοκρασία που αναγράφεται στην ετικέτα. Αυτή η δυναμική διαδικασία αποτυπώνεται σε πραγματικό χρόνο με κάθε σάρωση που γίνεται από έναν αναγνώστη barcode.

Οι πελάτες που αγοράζουν ετικέτες αλλά δεν εγγράφονται στην Υπηρεσία Προειδοποίησης ThermoTrace TTI  θα λαμβάνουν μόνο προ-ρυθμισμένα μηνύματα ανατροφοδότησης σχετικά με το σαρωτή. Δεν θα λαμβάνουν μηνύματα ειδοποίησης μέσω e-mail ή SMS κείμενο.

Η DeltaTRAK προσφέρει αυτή τη στιγμή δύο μοντέλα ετικετών. Αυτά τα μοντέλα με αριθμό είδους το 55100 με κατώτατο όριο θερμοκρασίας 0 ° C (32 ° F) και ο αριθμός 55101 με κατώτατο όριο θερμοκρασίας +5 ° C (+41 ° F). Οι ετικέτες που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν την έγκυρη ανάγνωση barcode, όταν το προϊόν έχει φθάσει σωρευτικά 3 ξεχωριστές φορές. Υπάρχει μόνο ένα έγκυρο barcode σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Για το 0 ° C ετικέτα, η πρώτη αλλαγή συμβαίνει όταν το προϊόν έχει υποβληθεί σε 2 ώρες πάνω από τους 0 ° C, η δεύτερη στις 4 ώρες και η τελική αλλαγή στις 6 ώρες. Αυτή η ετικέτα τυπικά χρησιμοποιείται για τα κατεψυγμένα αγαθά όπως είναι το κρέας, τα θαλασσινά ή το κοτόπουλο που απαιτεί χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Η ετικέτα +5 ° C παρακολουθεί το συνολικό χρόνο παραμονής του προϊόντος πάνω από τους+5 ° C. Με αυτό το σήμα το barcode αλλάζει πρώτα σε 1 ώρα, και στη συνέχεια σε 3 ώρες και τελικά σε 5 ώρες. Η ετικέτα αυτή χρησιμοποιείται συνήθως για αγαθά όπως τα χημικά προϊόντα ή τα φαρμακευτικά προϊόντα που μπορούν να ανεχθούν μια ελαφρώς υψηλότερη θερμοκρασία.

.