Θερμόμετρα

Πατήστε πάνω στα link με το μπλε χρώμα για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Εφαρμογές: Τρόφιμα, Γαλακτοκομικά, Κρέας, Ψάρια, Αρτοποιία, Ζαχαροπλαστική, Γεωργία, Καλλιέργειες, Υδροπονική, Νερό, Υγρά, Ιατρικά-Φαρμακευτικά Εργαστήρια, Κτηνιατρική, Πλυντήρια Πιάτων, Γενική Χρήση κ.ά

Η DeltaTRAK κατασκευάζει μια μεγάλη ποικιλία από θερμόμετρα. Από το πολλαπλών χρήσεων FlashCheck® Jumbo Display Waterproof Probe Thermometer στο εξειδικευμένο Digital Thermo-Hygrometer, έχουμε ένα θερμόμετρο που ταιριάζει σε κάθε σας ανάγκη.

Τα Probe Thermometers (Θερμόμετρα με Ακίδα) μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή από την ασφάλεια των τροφίμων μέχρι τα πειράματα σε εργαστήριο. Όλα τα θερμόμετρα της DeltaTRAK είναι ακριβή και αξιόπιστα εργαλεία διασφάλισης της ποιότητας. Διαθέτουμε τα εξής θερμόμετρα:

 Τα Digital Thermometers (Ψηφιακά Θερμόμετρα) είναι ένας ακριβής τρόπος για να ελέγξετε γρήγορα τη θερμοκρασία των τροφίμων ή ακόμα να παρακολουθήσετε τα επίπεδα της θερμοκρασίας στο εσωτερικό των ψυγείων και των καταψυκτών.

Το Heat/CoolThermometer (Κατάλληλο για Μαγειρκή) ελέγχει την θερμοκρασία των τροφίμων που μαγειρεύονται ή ψύχονται χρησιμοποιώντας έναν εξωτερικό αισθητήρα.

Το Min/MaxAlarmThermometer (Θερμόμετρο με Alarm για Μικρότερη-Μεγαλύτερη Θερμοκρασία-Κατάλληλο για Εσωτερικούς Χώρους) παρακολουθεί τη θερμοκρασία σε εσωτερικούς χώρους χωρίς την ανθρώπινη επαφή. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο διασφάλισης της ποιότητας.

Χρησιμοποιείστε το CertifiedRefrigerator/FreezerAlarmThermometer  (Θερμόμετρο με Alarm για Μικρότερη-Μεγαλύτερη Θερμοκρασία-Κατάλληλο για Ψυγεία/Καταψύκτες) για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας μέσα σε καταψύκτες που ανοίγουν και κλείνουν συχνά.

Επαγγελματίες της διαχείρησης τροφίμων και επιθεωρητές ελέγχου της ποιότητας χρησιμοποιούν το υψηλής ποιότητας Digital Thermocouple Thermometer (Θερμόμετρο Κατάλληλο για Υψηλές Θερμοκρασίες-Κατάλληλο για πολλές χρήσεις) για την επαλήθευση των θερμοκρασιών των τροφίμων σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, της αποθήκευσης και της διακίνησης.

Τα InfraredLaserThermometers  (Θερμόμετρο με Υπέρυθρες Ακτίνες Laser (IR) για Μετρήσεις από Απόσταση-Κατάλληλο για πολλές χρήσεις) κάνουν τις δύσκολες μετρήσεις θερμοκρασίας εύκολες, δίνοντας στιγμιαίες μετρήσεις με ταχύτητα και ακρίβεια. Χρήσιμα για την ασφαλή μέτρηση της θερμοκρασίας εξαιρετικά θερμών επιφάνειών, κινούμενων αντικείμενων, περίεργου σχήματος αντικειμένων με ευκολία. Λαμβάνοντας μετρήσεις από απόσταση εξαλείφεται η απειλή της μόλυνσης ωμών ή μαγειρεμένων τρόφιμων. Χρησιμοποιήστε επίσης στον έλεγχο εργαστηριακών δειγμάτων ή δειγμάτων αίματος μειώνωντας την πιθανότητα επιμόλυνσης. Ένα υπέρυθρο θερμόμετρο λέιζερ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον έλεγχο διασφάλισης ποιότητας, την καταγραφή του HACCP και την συντήρηση των εγκαταστάσεων.

Τέλος χρειάζεστε ένα θερμόμετρο που κάνει περισσότερα από το να μετρά μόνο την θερμοκρασία. Τα Digital Thermo-Hygrometers  (Θερμόμετρο-Υγρόμετρο-Κατάλληλο για πολλές χρήσεις) της DeltaTRAK μετρούν τη θερμοκρασία και τη σχετική υγρασία σε θερμοκήπια, δωμάτια κρεατοπαραγωγής, εκκολαπτήρια, καθαρά δωμάτια και εργαστήρια. Το Pen-Type (Θερμόμετρο-Υγρόμετρο Μεγέθους Στυλό-Κατάλληλο για πολλές χρήσεις) είναι αρκετά μικρό, ώστε να χωράει στην τσέπη ενός πουκαμίσου.

Το μοντέλο JumboDisplay  (Θερμόμετρο Τοίχου με Αισθητήρα & Μεγάλη Οθόνη-Κατάλληλο για Εσωτερικούς & Εξωτερικούς Χώρους) έχει εσωτερικό και εξωτερικό αισθητήρα.

.

.