Θερμόμετρα με Ακίδα

Τα FlashCheck Jumbo Display Waterproof Probe Thermometers είναι γρήγορα και ακριβή εργαλεία διασφάλισης της ποιότητας. Είναι πιστοποιημένα από το NSF και μπορούν να ρυθμιστούν στο σημείο θερμομέτρησης. Η οθόνη είναι μεγάλη και ευανάγνωστη. Κάθε θερμόμετρο είναι Αδιάβροχο & ιδανικό για τις απαιτήσεις του HACCP.

Τα θερμόμετρα με ακίδα με το χαρακτηριστικό «Auto-Calibration» ΔΕΝ απαιτούν επιπλέον έξοδα Βαθμονόμησης, διότι Αυτοκαλιμπράρονται!

Δείτε το σχετικό βίντεο: default

  • Όλα τα όργανα έρχονται διακριβωμένα και συνοδεύονται από πιστοποιητικό.

Εφαρμογές: Τρόφιμα, Γαλακτοκομικά, Κρέας, Ψάρια, Αρτοποιία, Ζαχαροπλαστική, Γεωργία, Καλλιέργειες, Υδροπονική, Νερό, Υγρά, Μεταφορές-Logistics, Αποθήκες, Ιατρικά-Φαρμακευτικά Εργαστήρια, Κτηνιατρική, Πλυντήρια Πιάτων, Γενική Χρήση κ.ά

.

Model 11063: Αυτό το αδιάβροχο θερμόμετρο με την μεγάλη οθόνη είναι το τέλειο εργαλείο για τη μέτρηση της θερμοκρασίας των τροφίμων κατά το μαγείρεμα μέχρι και τη συντήρηση. Το άκρο της βελόνας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παράγει μια πιο γρήγορη αντίδραση όταν χρησιμοποιείται σε λιγότερο πυκνά τρόφιμα σύμφωνα με τον κώδικα Code 4-302.12 του FDA. (-40° C έως και +155° C )

.

 Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

  • Αυτόματη βαθμονόμηση (Καλιμπράρισμα)
  • Αισθητήρας βελόνας ( γρηγορότερη απόκριση – λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα)
  • Ιδανικό για την μέτρηση τροφίμων λεπτής-μικρής μάζας
  • Ιδανικό εργαλείο HACCP

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 11063

Τιμή προϊόντος:

.

Το FlashCheck Jumbo Display Reduced Tip Probe Thermometer διαθέτει μειωμένο άκρο που είναι ιδανικό για τη μέτρηση της θερμοκρασίας της «λεπτής μάζας» των τροφίμων, όπως το μπιφτέκι, το κοτόπουλο και τα φιλέτα ψαριών ανά τον Κώδικα Τροφίμων FDA 4 – 302,12 (Β). Το θερμόμετρο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα για να κατακτά και να υπερβαίνει τις.απαιτούμενες προδιαγραφές για εμπορικές και επαγγελματικές χρήσεις.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 11066

Τιμή προϊόντος:

Model 11062: Αυτό το μοναδικό, επόμενης γενιάς, ψηφιακό θερμόμετρο με μεγάλη οθόνη είναι σχεδιασμένο για να ορίσει το βιομηχανικό πρότυπο για την ακρίβεια και την αντοχή. Είναι ιδανικό για επιστημονική, εργαστηριακή και για κτηνιατρική χρήση.

.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 11062

Τιμή προϊόντος:

.

Model 11061: Αυτό το μοναδικό, επόμενης γενιάς, ψηφιακό θερμόμετρο Digital Pocket Probe Thermometer είναι σχεδιασμένο για να ορίζει το βιομηχανικό πρότυπο για την ακρίβεια, την αντοχή και την αναγνωσιμότητα. Έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα για να καλύπτει και να υπερβαίνει τις προδιαγραφές που απαιτούνται για τις εμπορικές και επαγγελματικές χρήσεις..

.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 11061 

Τιμή προϊόντος:

.

.

Auto-Calibration    Model 11050

Το Waterproof Lollipop με αυτόματη ρύθμιση, Min/Max Digital Thermometer (Model 11050) είναι ιδανικό για εμπορικά πλυντήρια πιάτων. Με τα νέα χαρακτηριστικά αυτόματης βαθμονόμησης (Auto-Calibration) και min/max ένδειξη της θερμοκρασίας, οι χρήστες μπορούν γρήγορα να ελέγξουν και να αξιολογήσουν την τελική θερμοκρασία ξεβγάλματος.

.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 11050

Τιμή προϊόντος:

.

..

Το ψηφιακό θερμόμετρο Lollipop Min / Max  (Μοντέλο 11047) είναι ένα αδιάβροχο θερμόμετρο (IP67) με μήκος βελόνας 200mm. Με ένα εύρος θερμοκρασίας από -50 ° C έως 200 ° C (-58 ° F έως 392 ° F)  είναι ιδανικό για τη μέτρηση υγρών σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, όπως έλαια. Το θερμόμετρο διαθέτει min / max μνήμη ανάγνωσης που καταγράφει συνεχώς την ελάχιστη και τη μέγιστη μονάδα θερμοκρασίας.

Το Μοντέλο 11048 έχει επιπλέον πιστοποίηση RoHS και Σήμανση CE και μπορεί να βαθμονομηθεί στον τομέα.

.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 11047

Τιμή προϊόντος:

.

Το Dishwasher Kit (Model 12214) διασφαλίζει ότι η ελάχιστη θερμοκρασία για την αποστείρωση έχει επιτευχθεί και βοηθά στον έλεγχο της κατανάλωσης ενέργειας για την παραγωγή ζεστού νερού, τα οποία μπορούν να προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση κόστους σε σχέση με τα T-Sticks και τις θερμικές ετικέτες.

.

.Τεχνικές Προδιαγραφές Model 12214

Τιμή προϊόντος:

.

.

Το FlashCheck Folding Probe Thermometer, Model 15000, μπορεί να καταγράφει θερμοκρασίες από τη θερμοκρασία ενός δωματίου έως 0 ° C (+32 ° F) σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Το άκρο μεγέθους 4,4 ιντσών (112 mm) αναδιπλώνεται για ασφάλεια. Είναι αδιάβροχο. Ένα περίβλημα από καουτσούκ προστατεύει τη μονάδα από πτώσεις από ύψος μέχρι και 2 μέτρων. Αυτό το ανθεκτικό θερμόμετρο περιλαμβάνει και την επιλογή μέγιστης/ελάχιστης θερμοκρασίας.

.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 15000

Τιμή προϊόντος:

.

.

Model 15100

Το IR Holster with side pocket, Model 15100, είναι η ιδανική περίπτωση για επαγγελματίες της διαχείρισης τροφίμων και επιθεωρητές ποιοτικού ελέγχου που ελέγχουν τις θερμοκρασίες των προϊόντων και του εξοπλισμού για την επαλήθευση των θερμοκρασιών των τροφίμων σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας, της αποθήκευσης και του χειρισμού τους. Η θήκη από πολυεστέρα και βινύλιο μπορεί να χωρέσει τα 15036 IR Thermometer, 11063 Needle Probe Thermometer, 13308 Thermo-Hygrometer, Bimetal Thermometers.

.

.

.