Ψηφιακά Θερμόμετρα – Digital Thermometers

Χρησιμοποιήστε το Heat/Cool Cooking Thermometer, Model 26003, για να δείτε την επιθυμητή εσωτερική θερμοκρασία μαγειρέματος, χωρίς να ανοίξετε την πόρτα του φούρνου. Ακούγεται ένας προειδοποιητικός ήχος όταν η προκαθορισμένη θερμοκρασία έχει επιτευχθεί. Παρακολουθεί επίσης την ταχύτητα ψύξης των τροφίμων για να διασφαλιστεί η σωστή θερμοκρασία ψύξης. Η συσκευή συνοδεύεται με καλώδιο επέκτασης από τεφλόν 76 cm ανθεκτικό στη θερμότητα  και με έναν τραχύ αισθητήρα 17 cm από ανοξείδωτο ατσάλι που μπορεί να μετρήσει έως και +170 ° C!

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 26003

Τιμή προϊόντος:

.

.

Παρακολούθηση των επιπέδων της θερμοκρασίας του αέρα στο εσωτερικό από τους καταψύκτες, τα ψυγεία, τις βιτρίνες, τις δεξαμενές νερού, τους ψύκτες και με το Min/Max Alarm Digital Thermometer, Model 12207. Για Ψηφιακή Μέτρηση Χαμηλότερης/Μέγιστης Θερμοκρασίας με Σύστημα Συναγερμού το Μοντέλο 12207 για επιτόπου έλεγχο ή μόνιμης εγκατάστασης, το Min/Max είναι ένα οικονομικό και πρακτικό εργαλείο διασφάλισης της ποιότητας. Εγκατεστημένος ο εσωτερικός αισθητήρας του δείχνει τη θερμοκρασία του αέρα, ενώ η ταχεία απόκριση του εξωτερικού αισθητήρα από ανοξείδωτο χάλυβα  που συνδέεται με ένα καλώδιο 3m …………………………………….(10-ft),  δείχνει τη θερμοκρασία στην οποία εκτίθεται. Ο συναγερμός μπορεί να …………………………………….ρυθμιστεί για ενδείξεις υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 12207

Τιμή προϊόντος:

.

.

Το Certified Alarm Thermometer, Model 12215, είναι ένα θερμόμετρο διπλού  καναλιού με έναν εσωτερικό και έναν εξωτερικό αισθητήρα θερμοκρασίας, μνήμη ελάχιστης/μέγιστης δραστικότητας, μεγάλη και ευανάγνωστη οθόνη LCD, και υψηλής / χαμηλής θερμοκρασίας ρυθμίσεις συναγερμού. Ο εσωτερικός αισθητήρας θερμοκρασίας μετρά τον αέρα του περιβάλλοντος και ο εξωτερικός αισθητήρας θερμοκρασίας στο εσωτερικό παρακολουθεί τους καταψύκτες, τα ψυγεία, ή τις περιπτώσεις ψύξης που καταγράφει η οθόνη. Ο εξωτερικός αισθητήρας έχει ένα καλώδιο 3m και έναν αισθητήρα από ανοξείδωτο χάλυβα που περικλείεται σε ένα σφραγισμένο πλαστικό μπουκάλι προπυλενογλυκόλης, ένα διάλυμα που έχει ταξινομηθεί ως GRAS (γενικά αναγνωρισμένο ως ασφαλές). Αυτό το περίβλημα αποτρέπει τους ψευδείς συναγερμούς, επειδή δεν είναι οι μετρήσεις του αισθητήρα που επηρεάζονται από τις ταχείες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας που προκαλείται από συχνά ανοίγματα που προκύπτουν κατά την κανονική χρήση.  Αυτό το θερμόμετρο μιμείται ενδείξεις θερμοκρασίας σε ένα υλικό παρόμοιο με τα κοινά υγρά που αποθηκεύονται σε ψυγεία και καταψύκτες σε φαρμακεία και εργαστήρια. Εκτός των φαρμακευτικών εφαρμογών, το θερμόμετρο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές τροφίμων, όπως ψυχρής εκμετάλλευσης βιτρινών, ψυγεία ή και καταψύκτες.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 12215

Τιμή προϊόντος:

.