TempDot Minus

Οι ετικέτες TempDot Minus αποτελούν δείκτες πάγου για την ανίχνευση της φθίνουσας θερμοκρασίας. Χρησιμοποιούνται ως απόδειξη για να παρθούν αποφάσεις για τα προϊόντα που δεν μπορούν να καταψυχθούν, όπως ορισμένα τρόφιμα, τα εμβόλια, τα φάρμακα, τα προϊόντα αίματος, τα εμφυτεύματα, διαγνωστικές ουσίες, οφθαλμικά διαλύματα, ενδοφθάλμιοι φακοί και τα χημικά. Παρέχουν πληροφορίες επιτυχίας / αποτυχίας της παραβίασης της θερμοκρασίας και σε αντίθεση με τις TempDot Plus δεν παρακολουθούν το χρόνο.

.

.

  • Αύξων αριθμός σε κάθε ετικέτα για την ιχνηλασιμότητα
  • Μη αναστρέψιμη τιμή, δείκτης παγώματος μιας χρήσης
  • Δείχνει την έκθεση σε θερμοκρασία κάτω από το όριο

.

Feature Specification
Temperature Accuracy ± 2°F/ 1°C
Chemical Indicator Red liquid chemical encapsulated in a blister, Food Chemicals Codex, FDA approved (Title 21), GRAS (Generally Recognized As Safe)
Label Size 1.58″L x 0.75″ H x 0.02”Thick (40mm L x 19mm H x 2mm Thick)
Blister Height ~0.08”H ( ~ 2.1mm H)
Recommended Operating Range (Activated State) 36°F to 48°F / 2°C to 8°C
Activation Pressure with finger, in environment above threshold temperature
Response Time Triggers within 30 minutes, indication is faster as the temperature decreases
Application Pressure sensitive adhesive backing. Apply in vertical position to clean, dry surface. For best result, keep in vertical orientation with red arrows pointing up
Recommended Storage (Inactive State) 41°F to 89°F / 5°C to 32°C (long term storage) -4°F to 131°F / -20°C to 55°C (transport, shipping)
Shelf Life 2 years
Packaging 50 labels / package
Moisture Resistance Waterproof
.
.

Οι ανενεργείς ετικέτες TempDot® Minus αποθηκεύονται σε θερμοκρασία δωματίου και του πλοίου χωρίς ειδικό χειρισμό. Η ενεργοποίηση γίνεται με την πίεση χρησιμοποιώντας το δάχτυλο, και πρέπει να γίνει πάνω από τη θερμοκρασία αντίδρασης. Το μικρό παράθυρο στο κάτω μέρος γίνεται κόκκινο ή μερικώς κόκκινο για να υποδε’ιξει την ενεργοποίηση, αλλά δεν είναι απαραίτητο να παραμείνει κόκκινο μετά την ενεργοποίηση. Εφαρμόστε την ετικέτα στο προϊόν πάνω από τη θερμοκρασία αντίδρασης. Όταν εκτίθενται κάτω από το όριο της θερμοκρασίας, το μεγάλο λευκό παράθυρο γίνεται κόκκινο ή μερικώς κόκκινο και παρέχει μια οπτική αποδοχή / απόρριψη ένδειξης, εάν η ετικέτα έχει εκτεθεί σε καταχρηστικές θερμοκρασίες. Για καλύτερα αποτελέσματα, η ετικέτα θα πρέπει να διατηρείται σε κάθετη θέση με τα κόκκινα βέλη προς τα πάνω κατά τη διάρκεια της ενεργού ζωής της.

.