Συντήρηση – Διάρκεια Ζωής Ευαίσθητων Προϊόντων / Τροφίμων

Με την καθημερινή πρόκληση της αύξησης του κέρδους και την αναζήτηση της μείωσης των απωλειών/ζημιών των καλλιεργητών, των συσκευαστών, των φορτωτών και των εμπόρων λιανικής πώλησης των συσκευασιών και εξαγωγών, τώρα υπάρχουν επιλογές που επιτρέπουν την παρακολούθηση της αύξησης του χρόνου διάρκειας ζωής.

Οι τροποποιημένες τεχνολογίες της ατμόσφαιρας των συσκευασιών βοηθούν τους χειριστές τροφίμων να παραμένουν ανταγωνιστικοί μειώνοντας τη φθορά και παρέχοντας με συνέπεια την ποιότητα των προϊόντων τους σε κάθε αποστολή. Τα χαμηλού κόστους  καλύμματα παλέτας, χαρτόκουτα και τα φύλλα που χρησιμοποιούν την τεχνολογία απορρόφησης αιθυλενίου παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων, ελαχιστοποιώντας την ποσότητα του αιθυλενίου κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση των φρούτων και των λαχανικών. Αυτή η τεχνολογία προστατεύει την ποιότητα της παραγωγής, χωρίς την ανάγκη ακριβού αερίου ή κάποιου εξοπλισμού αερίου.

.

Τα PrimePro EAP™ περιέχουν ένα αποκλειστικό πρόσθετο συνθετικό που απομακρύνει το αιθυλένιο από τον αέρα που περιβάλλει τα φρέσκα προϊόντα επιβραδύνοντας τη διαδικασία της ωρίμανσης των τροφίμων, καθώς επίσης, συγχρόνως διαθέτουν την ιδιότητα να προστατεύουν τα προϊόντα-παραγωγή από την υγρασία.

.

.

Οι απορροφητές αιθυλενίου Air Repair Ethylene Absorber της DeltaTRAK μειώνουν δραματικά τα επιβλαβή επίπεδα του αερίου αιθυλενίου με την οξείδωση του αιθυλενίου αλλάζοντάς το σε ακίνδυνο CO2 και νερό.

.

.

Τα νέα εργαλεία παρακολούθησης επιτρέπουν στους χειριστές τροφίμων να δοκιμάζουν και να μετρούν την αλατότητα των τροφίμων, την περιεκτικότητα σε ζάχαρη και την φρεσκάδα τους, επιτρέποντάς τους να παίρνουν τις καλύτερες αποφάσεις σχετικά με την αποθήκευση, την προεξόφληση, τη ρύθμιση και την πώληση μεμονωμένων τροφίμων.

.

Το Brix Meter™ της DeltaTRAK είναι ένας ψηφιακός εύχρηστος οπτικός μετρητής που μετρά την περιεκτικότητα σε ζάχαρη των τροφών. (Διαθλασίμετρο σακχάρων)

.

.

.

Tο DeltaTRAK Salinity Refractometer™,είναι ένας οπτικός μετρητής χειρός που έχει σχεδιαστεί για να δοκιμαστεί η αλατότητα του νερού ή η άλμη. (Διαθλασίμετρο άλμης)

.

Tο  Penetrometer™ της DeltaTRAK, είναι ένας μετρητής που χρησιμοποιεί την πίεση της παρακέντησης για τον προσδιορισμό της σταθερότητας των φρούτων.

.

.