Πενετρόμετρα

Η σταθερότητα των φρούτων είναι ο πιο ακριβής τρόπος για να ελέγξετε την ωριμότητά τους. Τα Πενετρόμετρα χρησιμοποιούνται από τους παραγωγούς για τη δοκιμή για το βέλτιστο χρόνο για τη συγκομιδή και την αποστολή τους. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προσδιορισθεί ποια φρούτα θα πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία και ποια να πωλούνται νωπά. Οι επεξεργαστές μπορούν να παρακολουθούν τα φρούτα καθώς ωριμάζουν και να προγραμματισθεί η αποστολή για να συμπέσει με την επίτευξη του λιανοπωλητή στην φρεσκάδα του φρούτου.

Το Penetrometer™ είναι ένα ορχηστρικό όργανο μέτρησης που χρησιμοποιεί την παρακέντηση πίεσης για τον προσδιορισμό της σταθερότητας των φρούτων..

Μετρά την ποσότητα δυνάμεως σε χιλιόγραμμα ανά τετραγωνικό εκατοστό, το οποίο απαιτείται για να διαπεράσει το φρούτο, έτσι ώστε να παρέχει μια γρήγορη και εύκολη στη χρήση μέθοδο προσδιορισμού της ωριμότητας ή τη λήξη του προϊόντος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσδιοριστεί αν τα προϊόντα είναι έτοιμα για κατανάλωση. Επιπλέον, επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί τη διάρκεια ζωής, καθώς παρακολουθεί τη διαδικασία ωρίμανσης και τη διαδικασία του μαλακώματος στην αποθήκευση..

Απαραίτητο εργαλείο για τον έλεγχο Ωριμότητας και Συντήρησης στα Μήλα, Αχλάδια, Ροδάκινα, Δαμάσκηνα, Ακτινίδια, Πορτοκάλια, Λεμόνια, Αβοκάντο, Ντομάτας κ.α.

.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 12226-12228

Τιμή προϊόντος:

.