Καταγραφικά Μιας Χρήσεως για Μεταφορές

Τα περισσότερα αν όχι όλα τα ευαίσθητα στη θερμοκρασία προϊόντα, που πρέπει να ταξιδέψουν, είναι απαραίτητο να καταγραφεί η θερμοκρασία τους από το σημείο προέλευσής τους έως τον τελικό προορισμό τους. Οι μεταφορές παρουσιάζουν μοναδικές καταστάσεις ελέγχου του περιβάλλοντος. Είτε με το τρένο, το αεροπλάνο, το πλοίο ή το φορτηγό, τα προϊόντα πρέπει να διατηρούνται σε ασφαλή ζώνη θερμοκρασίας και η θερμοκρασία να ελέγχεται κατά την άφιξη. Συχνά, μια απλή ένδειξη Pass / Fail είναι αρκετή για πολλούς παραλήπτες, για να δεχτούν ή να απορρίψουν μια αποστολή. Ακόμα πιο συχνά, παραλήπτες θέλουν αυστηρά δεδομένα και εκτυπώσεις να υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς των ζημιών κατά τη μεταφορά ή την ασφαλή άφιξη των εμπορευμάτων.

Για Επαναχρησιμοποιούμενα Καταγραφικά Θερμοκρασίας & Υγρασίας πατήστε ΕΔΩ
.
.

.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε πάνω στην εικόνα ή στην επωνυμία του προϊόντος που βρίσκεται δίπλα από κάθε ένα καταγραφικό θερμοκρασίας!

.

  .In-Transit Temperature Recorder
.
.
...
HVAC/R

.

....

.

 

USB In-Transit Data Logger

.

 

..

 

 
FlashLink VU In-Transit Data Logger

..

.

 

...
.FlashLink Mini Data Logger

.

..

.FlashLink -80C Data Logger

 

.

.

.

LogTag SRIC-4 Single Use Temperature Recorder

.

.

.

.
Τα συγκεκριμένα Μιας Χρήσεως Καταγραφικά Θερμοκρασίας της εταιρίας LogTag χρησιμοποιούνται κυρίως για τη μεταφορά φαρμάκων, φαρμακευτικών ειδών και εμβολίων

.

.
.
.
Reusable Temperature – Humidity Data Loggers
Για Επαναχρησιμοποιούμενα Καταγραφικά Θερμοκρασίας & Υγρασίας πατήστε ΕΔΩ !

.