Απορροφητές Οξυγόνου

Το οξυγόνο είναι απαραίτητο για τη ζωή για κάθε ζωντανό οργανισμό στον πλανήτη μας, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να κάνει περισσότερο κακό, παρά καλό. Όταν το οξυγόνο θα προκαλέσει την αλλοίωση των τροφίμων, των μετάλλων ή άλλων αντικειμένων, οι απορροφητές οξυγόνου παρέχουν μια πολύτιμη λύση. Οι Απορροφητές Οξυγόνου βοηθούν στην πρόληψη της ανάπτυξης και του πολλαπλασιασμού των βακτηριδίων, της μούχλας και των μυκητών.

Το O-Buster® (απορροφητής οξυγόνου σε πακέτα και ταινίες) έχει σχεδιαστεί για να εξαλείψει το οξυγόνο από το εσωτερικό περιβάλλον της συσκευασίας. Το μείγμα του απορροφητικού O-Buster® εφαρμόζεται οπουδήποτε από 15cc σε 1000cc του οξυγόνου, με αποτέλεσμα την προστασία των προϊόντων από τις ανεπιθύμητες συνέπειες όπως της αλλοίωσης στο χρώμα και / ή η αλλαγή στη γεύση. Το O-Buster® μειώνει την ανάγκη για πρόσθετα συντηρητικά, την ερυθρότητα του φυσικού αερίου και τη συσκευασία κενού που δημιουργεί μια τεράστια εξοικονόμηση κόστους για τους πελάτες μας, που μπορεί να περάσει μαζί με τους πελάτες τους ή τον τελικό χρήστη.

Οι απορροφητές οξυγόνου τυπικά αποτελούνται από ειδικά κονιοποιημένα σίδερα, τα οποία είναι το δραστικό συστατικό, υπεύθυνο για την διαδικασία της οξείδωσης. Επειδή αυτά τα ξηραντικά δεν απελευθερώνουν κανένα επιβλαβές αέριο ή τοξικό στοιχείο, για αυτό το λόγο είναι ασφαλή για χρήση σε βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων..

Το Ο-Buster® είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για:
1. Γλυκά
2. Ρύζι, σιτηρά, ζυμαρικά, σπόρους, τροφές για κατοικίδια ζώα και τους ξηρούς καρπούς
3. Αποξηραμένα φρούτα & λαχανικά
4. Μπαχαρικά, καρυκεύματα και βότανα
5. Καφές, τσάι και κακάο
6. Επεξεργασμένα κρέατα και αποξηραμένα
7. Φαρμακευτικά & Βιταμίνες
8. Διαγνωστικά Kits & Συσκευασίες
Με τη χρήση των απορροφητών οξυγόνου έχετε τα εξής πλεονεκτήματα:
1. Καλύτερη διάρκεια ζωής στα τρόφιμα
2. Βοηθά στη διατήρηση της γεύσης στα ψημένα τρόφιμα, όπως τους κόκκους καφέ και τους ξηρούς καρπούς
3. Αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων, της μούχλα, και των μεταξύ άλλων αερόβιων παθογόνων μικροοργανισμών
4. Βοηθά στην πρόληψη της οξείδωσης των βιταμινών όπως της Α, C και Ε
5. Βοηθά να κρατήσει άθικτες την υφή και τη γεύση των τροφίμων κατά την αποθήκευσή τους
6. Χρήσιμο στη διατήρηση της γεύσης ευαίσθητων προϊόντων, όπως τα τυριά και άλλα γαλακτοκομικάπροϊόντα

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6800380

ή στείλτε μας email στο datalog@otenet.gr