Πολυπαραμετρικά-Πολυκάναλα Ηλεκτρονικά Καταγραφικά

Η περιβαλλοντική κατάσταση των τροφίμων και των φαρμάκων, οι χημικές ουσίες, και άλλα ευαίσθητα στη θερμοκρασία προϊόντα θα πρέπει να παρακολουθούνται προσεκτικά και τεκμηριωμένα για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, η ποιότητα και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Το καταγραφικό Electronic Data Logger της DeltaTRAK είναι μία φορητή, ηλεκτρονική συσκευή μεγέθους τσέπης που τροφοδοτείται από μια μπαταρία λιθίου με 10-ετή διάρκεια. Είναι σχεδιασμένο για την εύκολη και αξιόπιστη παρακολούθηση των παραμέτρων όπως η θερμοκρασία, η σχετική υγρασία, το ηλεκτρικό ρεύμα, την πίεση, τα σήματα της διαδικασίας και τα παλμικά σήματα. Όλοι οι καταγραφείς δεδομένων έχουν ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας συν ένα ή πολλαπλά εξωτερικά κανάλια όπου διαφορετικοί αισθητήρες μπορούν να συνδεθούν για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση της ποικιλίας των παραμέτρων. Τα καταγραφικά δεδομένων της DeltaTRAK συνδέονται με τον υπολογιστή και έχουν μια εσωτερική μνήμη για έως και 32.000 καταγραφές. Κάθε σημείο των δεδομένων είναι αυτόματα καθορισμένο με την ώρα και την ημερομηνία καθώς καταγράφει. Τα διαστήματα της δειγματοληψίας καθορίζονται από το χειριστή μέσω ενός φιλικού προς το χρήστη προγράμματος των Windows στον υπολογιστή. Τα καταγεγραμμένα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν, να παραστούν ή να εξαχθούν σε μορφή ASCII σε ένα υπολογιστικό φύλλο για αναρίθμητες εκτυπώσεις.

Εκτός από τον ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας, οι επιπλέον δυνατότητες κάθε μοντέλου έχουν ως εξής: Το 20500 έχει ένα κανάλι για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση της θερμοκρασίας, ενώ το 20508 έχει επτά εξωτερικά κανάλια θερμοκρασίας. Το 20501 έχει έναν ενσωματωμένο αισθητήρα RH και δύο εξωτερικά κανάλια για τη μέτρηση της θερμοκρασίας, τη σχετική υγρασία ή την αντίσταση. Το 20502 έχει τρία εξωτερικά κανάλια για την ανίχνευση του ηλεκτρικού ρεύματος. Το 20503 έχει δύο κανάλια για τα παλμικά σήματα και της ξηρότητας με διακόπτες για το κλείσιμο των επαφών. Το 20504 έχει έναν προαιρετικό αισθητήρα RH και τρία κανάλια για την πίεση, τη θερμοκρασία ή ακόμα ένα συνδυασμό RH / αισθητήρα θερμοκρασίας. Το 20506 έχει έξι κανάλια για τους τύπους J, Κ, S ή T θερμοστοιχεία. Το 20507 έχει επτά κανάλια για την αναλογική τάση και αισθητήρα για τα σήματα του ρεύματος μέσω μετατροπέων που διατίθενται στο εμπόριο.

Το καλώδιο πολλαπλής διασύνδεσης IC-200 Multi Logger Interface Cable επιτρέπει την επικοινωνία με τον υπολογιστή σας μέχρι και από 8 απομακρυσμένους καταγραφείς δεδομένων ταυτόχρονα μέσω τηλεφωνικής γραμμής και μόντεμ. Είτε μέσα στο ίδιο το κτίριο είτε στην άλλη πλευρά του κόσμου, το IC-200 επιτρέπει ρύθμιση, ανάλυση και ανάκτηση πληροφοριών από απόσταση!

.

Τεχνικές Προδιαγραφές για τα Models 20500-20508: