Ασύρματο Κεντρικό Σύστημα Καταγραφής με ειδοποίηση (Email & SMS)

banner_rtr500.

Συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης διαφόρων παραμέτρων της ιαπωνικής εταιρείας T&D Corporation

Κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω video για σύντομη παρουσίαση:

tdvideo

Εφαρμογή ακόμα και στο διαστημικό λεωφορείο ATLANTIS από τη NASA!

Τα πάντα για ένα πλήρες ασύρματο σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου με πρωτοποριακά και αξιόπιστα τεχνολογικά συστήματα καταγραφής της θερμοκρασίας, της θερμοκρασίας & υγρασίας, της τάσης του ρεύματος, του φωτισμού, της ακτινοβολίας (UV), του 4-20mA, της βαρομετρικής πίεσης, των παλμών και του διοξειδίου του άνθρακα (CO2).  

.

.

  • .Συσκευές για τη συλλογή των καταγεγραμμένων δεδομένων από τους αισθητήρες με ειδοποίηση:

.

..

  • Τα καταγραφικά – Αισθητήρες: 
 
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της T&D Corporation και για αποστολή οικονομικής προσφοράς και τεχνικών προδιαγραφών/δυνατοτήτων των συσκευών, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6800380 ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα στο datalog@otenet.gr.

    ___________________________________________________________________________________________________________

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ & ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ – ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

.tr.wf-series

.

  • .Παρακολούθηση & Έλεγχος της θερμοκρασίας/υγρασίας από οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή

 

temp_header

——————————————————————————————————————————————————————————————————————
FlashLink Wireless System της DeltaTRAK

……….                        

 

Το FlashLink ® Wireless είναι  ένα σύστημα παρακολούθησης της θερμοκρασίας-υγρασίας μιας μεγάλης περιοχής σε πραγματικό χρόνο, της καταγραφής και περιλαμβάνει σύστημα συναγερμού με καθορισμένες από το χρήστη παραμέτρους, καθώς και τη συνεχή παρακολούθηση και την υποβολή πλήρων εκθέσεων διαχείρισης για τη θερμοκρασία και την υγρασία. Ανταποκρίνεται ή υπερβαίνει το QA και τις ρυθμιστικές κατευθυντήριες γραμμές για τη διατήρηση των περιβαλλοντικών αρχείων παρακολούθησης. Το σύστημα απλοποιεί επίσης την τήρηση αρχείων για τους κανονισμούς HACCP, QA, JCAHO και FDA.

.
.

.

Οι παρατηρήσεις συλλέγονται όλο το εικοσιτετράωρο, αυτόματα, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Όταν καταγράφεται μία θερμοκρασία εκτός φάσματος  της «εκδρομής», ενεργοποιείται η λειτουργία συναγερμού που καλεί κάθε άτομο, σε έναν καθορισμένο από το χρήστη κατάλογο τηλεφωνικής ειδοποίησης, έως ότου πραγματοποιηθεί η επαφή.

.
..
.
..
.
.
.
.
.
Το FlashLink Wireless έχει ένα αξιόπιστο και ασφαλές σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων. Καταγράφει την αξιολόγηση των δεδομένων, τα οποία είναι υπογεγραμμένα και εκτυπωμένα όπως απαιτείται. Επίσης οι ακριβείς παρατηρήσεις που έλαβε κάθε 60 δευτερόλεπτα και καταγράφονται όλα τα στάδια του συστήματος  και όλα τα δεδομένα που συλλέγονται.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.