Υγρασιόμετρα / Θερμο-Υγρόμετρα

Τα Thermo-Hygrometers είναι πολύτιμα εργαλεία προστασίας και διασφάλισης της ποιότητας, για τον έλεγχο της θερμοκρασίας και της σχετικής υγρασίας σε θερμοκήπια, θαλάμους κρεατοπαραγωγής, εκκολαπτήρια, καθαρά δωμάτια, σε ψυκτικούς θαλάμους, αίθουσες επεξεργασίας και χημικά εργαστήρια. Και τα δύο διαθέτουν οθόνη LCD, διακόπτη ° C/° F και ένδειξη ελάχιστης/μέγιστης θερμοκρασίας.

.

 Το Jumbo Display Thermo-Hygrometer, Model 13307 χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας και της σχετικής υγρασίας σε νοσοκομεία, φαρμακεία, τράπεζες αίματος, θερμοκήπια, ορνιθώνες, εκκολαπτήρια, καθαρά δωμάτια και σε προσβάσιμους ψυκτικούς θαλάμους. Διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD, εναλλαγή ° C/° F, Min / Max μνήμη –  για αναγνώσεις χαμηλότερων και υψηλότερων τιμών αποθηκεύονται για άμεση ανάκληση, συναγερμό σε περίπτωση χαμηλής θερμοκρασίας και εξωτερικό αδιάβροχο αισθητήρα με καλώδιο προέκτασης.

.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 13307

Τιμή προϊόντος: 

 

 

Το Pocket Type Thermo-Hygrometer, Model 13308, είναι μια μικρού μεγέθους συσκευή μέτρησης της θερμοκρασίας και της υγρασίας με κλιπ τσέπης στο πίσω μέρος. (Συνοδεύεται με θήκη)

.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 13308

Τιμή προϊόντος:

 

 

.

.