Θερμόμετρα Μαγειρικής – Τροφίμων

Όλα μας τα όργανα έρχονται διακριβωμένα και συνοδεύονται από πιστοποιητικό.

Χρησιμοποιήστε το Heat/Cool Cooking Thermometer, Model 26003, για να δείτε την επιθυμητή εσωτερική θερμοκρασία μαγειρέματος, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει η πόρτα του φούρνου. Αφαιρεί όλες τις υποθέσεις, γιατί ακούγεται ένας προειδοποιητικός ήχος όταν η προκαθορισμένη θερμοκρασία έχει επιτευχθεί. Παρακολουθεί επίσης την ταχύτητα ψύξης των τροφίμων για να διασφαλιστεί η σωστή θερμοκρασία ψύξης. Η συσκευή συνοδεύεται με καλώδιο επέκτασης από τεφλόν 2,5 ποδών ανθεκτικό στη θερμότητα  και ένας τραχύς αισθητήρας 6.5 in από ανοξείδωτο ατσάλι που μετρά έως +392 ° F!

.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 26003

Τιμή προϊόντος:

.

  • Model 11063 (Αυτοκαλιμπραριζόμενο)

 Αυτό το αδιάβροχο θερμόμετρο με την μεγάλη οθόνη είναι το τέλειο εργαλείο για τη μέτρηση της θερμοκρασίας των τροφίμων κατά το μαγείρεμα μέχρι και τη συντήρηση. Το άκρο της βελόνας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παράγει μια πιο γρήγορη αντίδραση όταν χρησιμοποιείται σε λιγότερο πυκνά τρόφιμα σύμφωνα με τον κώδικα Code 4-302.12 του FDA. (-40° C έως και +155° C )

Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

  • Αυτόματη βαθμονόμηση (Καλιμπράρισμα)
  • Αισθητήρας βελόνας ( γρηγορότερη απόκριση – λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα)
  • Ιδανικό για την μέτρηση της θερμοκρασίας τροφίμων λεπτής-μικρής μάζας
  • Ιδανικό εργαλείο για το HACCP

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 11063

Τιμή προϊόντος:

Το FlashCheck Jumbo Display Reduced Tip Probe Thermometer διαθέτει μειωμένο άκρο που είναι ιδανικό για τη μέτρηση της θερμοκρασίας της «λεπτής μάζας» των τροφίμων, όπως το μπιφτέκι, το κοτόπουλο και τα φιλέτα ψαριών ανά τον Κώδικα Τροφίμων FDA 4 – 302,12 (Β). Το θερμόμετρο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα για να κατακτά και να υπερβαίνει τις.απαιτούμενες προδιαγραφές για εμπορικές και επαγγελματικές χρήσεις.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 11066

Τιμή προϊόντος:

.

Το ψηφιακό θερμόμετρο Lollipop Min / Max  (Μοντέλο 11047) είναι ένα αδιάβροχο θερμόμετρο (IP67) με μήκος βελόνας 200mm. Με ένα εύρος θερμοκρασίας από -50 ° C έως 200 ° C (-58 ° F έως 392 ° F)  είναι ιδανικό για τη μέτρηση υγρών σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, όπως έλαια. Το θερμόμετρο διαθέτει min / max μνήμη ανάγνωσης που καταγράφει συνεχώς την ελάχιστη και τη μέγιστη μονάδα θερμοκρασίας.

Το Μοντέλο 11048 έχει επιπλέον πιστοποίηση RoHS και Σήμανση CE και μπορεί να βαθμονομηθεί στον τομέα.

 

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 11047

Τιμή προϊόντος:

.

Το FlashCheck Folding Probe Thermometer, Model 15000, μπορεί να καταγράφει θερμοκρασίες από τη θερμοκρασία ενός δωματίου έως 0 ° C (+32 ° F) σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Το άκρο μεγέθους 4,4 ιντσών (112 mm) αναδιπλώνεται για ασφάλεια. Είναι αδιάβροχο. Ένα περίβλημα από καουτσούκ προστατεύει τη μονάδα από πτώσεις από ύψος μέχρι και 2 μέτρων. Αυτό το ανθεκτικό θερμόμετρο περιλαμβάνει και την επιλογή μέγιστης/ελάχιστης θερμοκρασίας.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 15000

Τιμή προϊόντος:

.

.

Alcohol Wipes (Model 50009) (Μαντηλάκια εμποτισμένα με οινόπνευμα): Τα μαντηλάκια με 70% ισοπροπυλικής αλκοόλης καθαρίζουν τον αισθητήρα του θερμόμετρου και τις επιφάνειες βοηθώντας στην αποφυγή διασταυρούμενης μόλυνσης στην προετοιμασία έτοιμων προς κατανάλωση τροφίμων. Κάθε μαντηλάκι είναι ξεχωριστά τυλιγμένο.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 50009

Τιμή προϊόντος: