USB Καταγραφικά Θερμοκρασίας

usb καταγραφικά θερμοκρασίας

Το FlashLink USB Reusable Data Logger της DeltaTRAK είναι ένα εργαλείο καταγραφής της θερμοκρασίας κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση ευαίσθητων προϊόντων ή και γενικότερα για την καταγραφή των περιβαλλοντικών συνθηκών, το οποίο έχει δυνατότητα σύνδεσης με USB θύρα για να  μεταφέρετε εύκολα τα δεδομένα από το καταγραφικό στον υπολογιστή σας. Αυτή η συσκευή έχει εμβέλεια θερμοκρασίας από -40….+65° C.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 20901

Τιμή Προϊόντος:

—————————————————————————————————————————–

Για τον προγραμματισμό και την λήψη των καταγεγραμμένων δεδομένων των επαναχρησιμοποιούμενων καταγραφικών με USB βίσμα είναι απαραίτητη η αγορά του λογισμικού προγράμματος FlashPDF Manager Program 4.5, ένα λογισμικό για όσα USB καταγραφικά θερμοκρασίας χρησιμοποιήσετε. Για να δείτε το FlashPDF Manager Program 4.5 πατήστε εδώ! Τιμή Λογισμικού Προγράμματος Model 20239:

 —————————————————————————————————————————–

Μοναδική Ευκαιρία!!

Το USB FlashLink Starter Kit (Model 20907) της DeltaTRAK  αποτελείται από 3 USB Reusable FlashLink Data Loggers & το Λογισμικό Πρόγραμμα FlashPDF Manager Program 4.5 σε εκπληκτική τιμή!

.

.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 20907 Τιμή προϊόντος:  . .

—————————————————————————————————————————–

   

Το FlashLink USB Reusable Data Logger είναι διαθέσιμο σε δύο μοντέλα με μονό κανάλι, εξωτερικούς αισθητήρες, ένα με αμβλύ άκρο και ένα με αιχμηρό άκρο αισθητήρα διείσδυσης. Αυτά τα επαναχρησιμοποιήσιμα καταγραφικά έχουν εύρος μέτρησης από -40 ° C έως +85 ° C  (-40 ° F έως +185 ° F) και διαθέτουν μια ευανάγνωστη οθόνη που δείχνει την τρέχουσα θερμοκρασία. Επίσης, επιτρέπει την προβολή των στατιστικών στοιχείων των αποθηκευμένων δεδομένων χωρίς τη λήψη αυτών, συμπεριλαμβανομένων της μέγιστης, της ελάχιστης, και της μέσης θερμοκρασίας, το υψηλό όριο συναγερμού και το χρόνο σε κατάσταση συναγερμού. Οι συνδέσεις USB επιτρέπουν τον προγραμματισμό και τη λήψη των δεδομένων χρησιμοποιώντας το FlashPDF Program Manager ή το USB Program Manager desktop software της DeltaTRAK. Τα επαναχρησιμοποιούμενα ανιχνεύσιμα καταγραφικά (NIST) USB Reusable Loggers της DeltaTRAK είναι απαραίτητα εργαλεία για την τεκμηρίωση των συνθηκών θερμοκρασίας των ευαίσθητων προϊόντων, προκειμένου να διασφαλίσουν την ποιότητα και την ακεραιότητα.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 20902-20903

Τιμή Προϊόντων:

.

—————————————————————————————————————————–

Το Καταγραφικό FlashLink USB παρέχει ακριβή ανάγνωση λήψης δεδομένων, προγραμματιζόμενους συναγερμούς,  διαστήματα δειγματοληψίας, καθώς και σύνδεση USB για να κατεβάσετε γρήγορα και εύκολα τα δεδομένα θερμοκρασίας. Το FlashLink USB Logger μπορεί να προγραμματιστεί να ξεκινήσει αυτόματα ή με την επιλογή για μια καθυστερημένη έναρξη επιτρέποντας στο μπουκαλάκι της Γλυκόλης τον απαιτούμενο χρόνο να σταθεροποιηθεί στη θερμοκρασία του ψυγείου. Τα δεδομένα της Θερμοκρασίας είναι εύκολα να ληφθούν και να αναλυθούν χρησιμοποιώντας το FlashPDF Program Manager Software της DeltaTRAK.

. Τεχνικές Προδιαγραφές Model 20932 Τιμή προϊόντος:

—————————————————————————————————————————–

Για τον προγραμματισμό και την λήψη των καταγεγραμμένων δεδομένων των επαναχρησιμοποιούμενων καταγραφικών με USB βίσμα είναι απαραίτητη η αγορά του λογισμικού προγράμματος FlashPDF Manager Program 4.3., ένα λογισμικό για όσα USB καταγραφικά θερμοκρασίας χρησιμοποιήσετε.

Για να δείτε το FlashPDF Manager Program 4.3 πατήστε εδώ! Τιμή Λογισμικού Προγράμματος Model 20412:

—————————————————————————————————————————–

USB DATA LOGGERS ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

—————————————————————————————————————————–

Το FlashLink USB In-Transit Data Logger της DeltaTRAK είναι ιδανικό όργανο για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας ευαίσθητων και ευπαθών προϊόντων, καθώς ταξιδεύουν μέσω της ψυκτικής αλυσίδας, από τις παραγόμενες και τις προπαρασκευασμένες τροφές, στα χημικά και τα φαρμακευτικά προϊόντα. Αυτό το μίας χρήσεως καταγραφικό είναι εξοπλισμένο με σύνδεση USB για να ανεβάζετε εύκολα τα δεδομένα στον υπολογιστή σας, καθώς επίσης παρέχει ιστορικό θερμοκρασιών που κυμαίνεται από -40 ° C  έως +65 ° C. Το καταγραφικό FlashLink USB In-Transit Data Logger διατίθεται για διάρκεια 5, 15, 45, και 75 ημερών καταγραφής και το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χαρακτηριστικό «Shadow Log«, που εξασφαλίζει ότι η καταγραφή της θερμοκρασίας πραγματοποιείται ακόμα και αν ο χρήστης δεν ενεργοποιήσει τη συσκευή. Η μονάδα μπορεί επίσης να προγραμματιστεί από το εργοστάσιο με έως και 6 πολλαπλές ζώνες ειδοποίησης. Κάθε ζώνη μπορεί να προγραμματιστεί για συγκεκριμμένο χρόνο και το καταγραφικό θα παρακολουθεί το συνολικό χρόνο της θερμοκρασίας εντός του εύρους αυτού.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 20914

—————————————————————————————————————————–

.

Το USB In-Transit Tanker Logger της DeltaTRAK είναι ένα μίας χρήσης, 15-ημερών καταγραφικό δεδομένων θερμοκρασίας που μπορεί να καταγράφει τη θερμοκρασία από τα παχύρρευστα υγρά κατά τη διάρκεια της μεταφοράς μέσα σε ένα δεξαμενόπλοιο, και τα δεδομένα είναι δυνατό να μεταφερθούν μέσω σύνδεσης USB με τον υπολογιστή. Διαθέτει έναν  αισθητήρα ανίχνευσης από ανοξείδωτο χάλυβα, που συνδέεται με το καταγραφικό με ένα καλώδιο μήκους περίπου 2,5 μέτρων. Ο σταθμισμένος αισθητήρας και τα καλώδια συναρμολόγησης έχουν κατασκευαστεί για είδη και υλικά τροφίμων, ενώ το καλώδιο διαθέτει ένα δείκτη, ο οποίος χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει πότε το κάλυμμα του δεξαμενόπλοιου πρέπει να κλείσει. Ο αισθητήρας τοποθετείται σε απόσταση περίπου 1,25 μέτρα μέσα στο υγρό και παραμένει σε αυτή τη θέση καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Το σύμπλεγμα του καλωδίου και του αισθητήρα-ανιχνευτή μπορούν να απολυμαίνονται πριν την τοποθέτηση, αποτρέποντας έτσι τη μόλυνση του υγρού.

Οταν τοποθετηθεί σωστά το καταγραφικό, ο ανιχνευτής μετρά τη θερμοκρασία του υγρού στο μέσο περίπου του σώματος του υγρού. Το προστιθέμενο βάρος εξασφαλίζει ότι ο αισθητήρας-ανιχνευτής δεν μπορεί να επιπλεύσει στην κορυφή, και επιτρέπει την ακριβή ανάγνωση της εσωτερικής θερμοκρασίας. Το καταγραφικό παραμένει το ίδιο έξω από το δεξαμενόπλοιο, αλλά το περίβλημα κάλυψης από τις καιρικές συνθήκες, προστατεύει τα στοιχεία του συμπλέγματος από το καπάκι. Κατά την άφιξη του εμπορεύματος-δείγματος, τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν σε έναν φορητό υπολογιστή, χωρίς να χρειάζεται να τραβηχθεί το καλώδιο συναρμολόγησης και τον αισθητήρα από τη δεξαμενή. Αυτό επιτρέπει στη θερμοκρασία του υγρού να εκτιμηθεί χωρίς να διαταραχθεί το ίδιο το υγρό (σύσταση-στοιχεία). Τα δεδομένα του Tanker Logger της DeltaTRAK μπορεί να αποθηκευτούν και να προβληθούν χρησιμοποιώντας το DeltaTRAK FlashPDF desktop software.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 20920

.

.