Infrared Laser Thermometers

Τα ThermoTrace Waterproof Infrared Thermometer, Model 15006 και το 15006-40 είναι ιδανικά για χρήση σε διάφορους χώρους, λόγω της ανθεκτικής, αδιάβροχης κατασκευής τους. Χρησιμοποιήστε αυτά τα υπέρυθρα θερμόμετρα για να ελέγξετε γρήγορα την θερμοκρασία της επιφάνειας των προϊόντων στις πιο δύσκολες περιοχές, όπως μέσα σε ψυγεία ή άλλους ψυχρούς θαλάμους αποθήκευσης, ή για να ελέγξετε τα τρόφιμα σε μπουφέδες με τρόφιμα και σαλάτες.

.

Το ThermoTrace Waterproof Infrared Thermometer, Model 15006-40 διαθέτει ένα υψηλής εστίασης οπτικό πεδίο 15:1 και δύο τρόπους μέτρησης: κανονικό και συνεχές. Επιπλέον, διαθέτει ειδοποίηση για υψηλές ή χαμηλές μετρήσεις θερμοκρασίας και δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι και 99 καταγραφών στη μνήμη του. Τα χαρακτηριστικά του το καθιστούν ένα δημοφιλές εργαλείο για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Το εύρος θερμοκρασιών για το 15006 είναι 0°C έως +500°C (+32°F έως +932°F) Το εύρος θερμοκρασιών για το 15006-40 είναι –30°C έως 200°C (-22°F έως 392°F). .

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 15006

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 15006-15040

Τιμή προϊόντων:

Το ThermoTrace Waterproof Infrared Thermometer, Model 15036 (μεοδηγό laser) είναι μια μικρή και οικονομική μονάδα. Διαθέτει οπτικό πεδίο 8:1 και εύρος θερμοκρασιών από –20°C έως +350°C (-4°F έως +662°F). Είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας, όταν δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα θερμόμετρο με αισθητήρα. Οι εφαρμογές του περιλαμβάνουν καταψύκτες σε καταστήματα λιανικής πώλησης, μπουφέδες τροφίμων, ψυγεία κα.

.

Τεχνικές Προδιαγραφές Model 15036

Τιμή προϊόντος:

.

Το ThermoTrace Combo Infrared/Thermocouple (TCT) Thermometer, Model 15038, είναι μια διπλή λειτουργία θερμόμετρου που συνδυάζει ασφαλή, την μη επαφή των επιφανειών σε μετρήσεις θερμοκρασίας, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία με υπέρυθρες ακτίνες, με αξιόπιστες εσωτερικές μετρήσεις της θερμοκρασίας, με τη χρήση ενός αισθητήρα TCT. Αυτό το 2 σε 1 θερμόμετρο ζεύγος ακρίβειας συνδυάζεται με ευκολία. Επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει τις επιφάνειες του εξοπλισμού ή των εσωτερικών θερμοκρασιών του προϊόντος με ένα μόνο εργαλείο. Αυτό το ευέλικτο εύκολο-στη χρήση εργαλείο διαθέτει διπλή αναγραφή, αυτόματη τροφοδοσία ρεύματος, ενδείξεις ελάχιστης / μέγιστης θερμοκρασίας και το αποδεικτικό μέτρησης IP54. Το φάσμα μέτρησης των υπερύθρων και του θερμόμετρου TCT  είναι -33 ° C έως 220 ° C  (-27 ° F έως 428 ° F).

.

.
Τιμή προϊόντος:

.

To ThermoTrace Infrared Gun Thermometer, Model 15041, είναι ένα θερμόμετρο ακριβείας και αξιόπιστo που έχει σχεδιαστεί για αντοχή. Σχεδιασμένο για χρήση κυρίως σε περιβάλλοντα παροχής υπηρεσιών εστίασης, αυτή η συσκευή λέιζερ είναι για άτομα με μειωμένη όραση με μια μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη. Έχει αναλογία πεδίου οθόνης 12:01, σχεδιασμένο με άνετο στο χειρισμό όπλο χειρός και με ευρύ φάσμα θερμοκρασίας που το καθιστούν ιδανικό για το HACCP / εφαρμογές ασφάλειας τροφίμων. Το εύρος μέτρησης του ThermoTrace Infrared Gun Thermometer είναι -60 ° C έως +500 ° C (-76 ° F έως +932 ° F). Το Μοντέλο 15041 είναι το τέλειο εργαλείο για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας χωρίς επαφή. Υποστηρίζεται από τις υπηρεσίες και την αξεπέραστη εγγύηση της DeltaTRAK, η μονάδα αυτή είναι η απόλυτη θερμοκρασία της επιφάνειας του εργαλείου μέτρησης.

..

.
Τιμή προϊόντος:
.
.
.
.
Τα On-Line Infrared Thermometers, Models 15201-15204, κατασκευασμένα ειδικά για χρήση στη γραμμή παραγωγής για τη μέτρηση αντικειμένων που κινούνται γρήγορα και με ακρίβεια από ασφαλή απόσταση. Μετρούν στόχους εντός ενός εύρους θερμοκρασίας από 0 ° C έως +500 ° C  (+32 ° F έως +932 ° F), με ανταπόκριση 500 millisecond, σε ± 1%επίπεδο ακρίβειας.
Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά του είναι η λειτουργία E-TEACH για την αυτόματη ρύθμιση της αναλογίας εκπομπής. Τα On-Line Infrared Thermometers έχουν δύο επιλογές της αναλογικής εξόδου: τύπου TV (1mV / ° C), η οποία συνδέεται με συσκευές όπως έναν μετρητή, ή τύπου TA (4-20mA), για μεγάλες αποστάσεις μετάδοσης. Ένα προαιρετικό κολάρο εξαέρωσης προσαρμόζεται στη μονάδα αυτή για περιβάλλον με ………………………………………………..σκόνη.
Οι εφαρμογές εκτείνονται από την κατασκευή των τροφίμων, το μέταλλο, το γυαλί, τα κεραμικά, το καουτσούκ, τη συνθετική ρητίνη, στην ιατρική, στα πετροχημικά, στην αυτοκινητοβιομηχανία, σε ηλεκτρικές και βιομηχανικές χρήσεις.
.
.
.
Τιμή προϊόντος:
.
  • Model 15100
Το IR Holster with side pocket, Model 15100, είναι η ιδανική περίπτωση για επαγγελματίες της διαχείρισης τροφίμων και επιθεωρητές ποιοτικού ελέγχου που ελέγχουν τις θερμοκρασίες των προϊόντων και του εξοπλισμού για την επαλήθευση των θερμοκρασιών των τροφίμων σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας, της αποθήκευσης και του χειρισμού τους. Η θήκη από πολυεστέρα και βινύλιο μπορεί να χωρέσει τα 15036 IR Thermometer, 11063 Needle Probe Thermometer, 13308 Thermo-Hygrometer, Bimetal Thermometers.
.
.
Τεχνικές Προδιαγραφές Model 15100
.
Τιμή προϊόντος:
.
.
.
.