TTI Service

.

Η λύση της ψυκτικής αλυσίδας της DeltaTRAK περιλαμβάνει τις ετικέτες ThermoTrace ΤΤΙ και το Υπηρεσία Ειδοποίησης ThermoTrace ΤΤΙ. Η λύση παρέχει άμεση ανατροφοδότηση μηνυμάτων σε όποιον σαρώνει την ετικέτα ΤΤΙ με βιομηχανικό αναγνώστη γραμμωτού κώδικα (WiFi / GSM / CDMA) ή των καταναλωτών με βάση το smartphone (iPhone και Android Windows CE). Η εφαρμογή θα εμφανίσει προκαθορισμένα μηνύματα στην οθόνη του αναγνώστη ή προσαρμοσμένα μηνύματα, όπως ορίζεται από το συνδρομητή των υπηρεσιών. Η υπηρεσία TTI Alert Service customers μπορεί επίσης να λάβει e-mail καθώς και ειδοποιήσεις κειμένου.

Οι πελάτες που είναι συνδρομητές του ThermoTrace TTI Alert Service μπορούν να προσαρμόσουν πλήρως τόσο το μήνυμα ανατροφοδότησης του σαρωτή καθώς και τις ειδοποιήσεις μέσω email. Η εφαρμογή θα εμφανίσει ένα feedback μήνυμα στην οθόνη του αναγνώστη, όπως ορίζεται από το συνδρομητή υπηρεσίας. Για παράδειγμα, το μήνυμα που εμφανίζεται θα μπορούσε να πει «καλό» ή «φρέσκο», δείχνει ότι το προϊόν δεν έχει υποστεί οποιαδήποτε κατάχρηση της θερμοκρασίας, ή θα μπορούσε να πει «δεν είναι αποδεκτό» αν το προϊόν έχει υποστεί υπερβολική έκθεση σε καταχρηστική θερμοκρασία.

Τα προσαρμοσμένα μηνύματα ειδοποίησης μπορούν να κατευθυνθούν σε έως και πέντε διαφορετικούς ανθρώπους, όπως ορίζεται από το συνδρομητή υπηρεσιών, όπως η κατάλληλη Διασφάλιση Ποιότητας ή η προσωπική Ασφάλεια των Τροφίμων που θα μπορούσε στη συνέχεια να λάβει διορθωτικά μέτρα, εάν είναι απαραίτητο. Το προειδοποιητικό μήνυμα αποτελείται από πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού σειριακού αριθμού που βρίσκεται στην ετικέτα κάθε ThermoTrace TTI. Η διαδραστική εφαρμογή του σαρωτή της DeltaTRAK επιτρέπει στους χρήστες να σκανάρουν ή να κλειδώσουν τις πρόσθετες πληροφορίες που στη συνέχεια συνδέονται με τον ίδιο αύξοντα αριθμό και εμφανίζονται ως μέρος του μηνύματος προειδοποίησης. Ο χρήστης, για παράδειγμα, θα μπορούσε να εισάγει έναν αριθμό εντολής αγοράς, τον κωδικό παρτίδας, τον κωδικό του προϊόντος UPC ή ένα αλφαριθμητικό μήνυμα.

Η ορατότητα της κατάχρησης της θερμοκρασίας του προϊόντος μπορεί να παρατηρηθεί από οποινδήποτε διαχειριστή της ψυκτικής αλυσίδας, από τους μεταποιητές προμηθευτές, τους κατασκευαστές και μέχρι τους εμπόρους λιανικής πώλησης. Επειδή οι ​​ετικέτες μπορούν να εφαρμοστούν σε επίπεδο κουτί η υπηρεσία ThermoTrace ΤΤΙ καλύπτει ένα σημαντικό κενό της ιχνηλασιμότητας μεταξύ του κέντρου διανομής και του καταστήματος. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση στο τελευταίο μίλι, όταν τα προϊόντα αποστέλλονται απ ‘ευθείας σε καταναλωτές.

Η μεγαλύτερη αξία της Υπηρεσίας Ειδοποίησης ThermoTrace TTI είναι τα χαρακτηριστικά της ιχνηλασιμότητας. Οι προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις τεκμηριώνονται στο κείμενο και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και παρακολουθούνται άμεσα με το προϊόν σας, συνδέοντας την ετικέτα του σειριακού αριθμού ThermoTrace TTI στο κωδικό του προϊόντος σας UPC, τον αύξων αριθμό, ή ένα αλφαριθμητικό μήνυμα.