ColdTRAK

.

Η διασφάλιση της ακεραιότητας των ευπαθών και ευαίσθητων προϊόντων σε θερμοκρασίες στα κρίσιμα σημεία ελέγχου της ψυκτικής αλυσίδας είναι επιτακτική ανάγκη στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο. Το ColdTRAK® Global Cold Chain Solution θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της ψυκτικής σας αλυσίδας, μέσω της ολοκληρωμένης διαχείρισης των πληροφοριών και την προστασία των οικονομικών συμφερόντων σας με την καλύτερη καταγραφή και τον έλεγχο των διαδικασιών της ψυκτικής αλυσίδας σας.

Το πρόγραμμα ColdTRAK της DeltaTRAK διευκολύνει τη συλλογή και ανάλυση λεπτομερειών στη μεταφορά και την αποθήκευση των δεδομένων (χρόνος και θερμοκρασία) για να ενεργοποιήσετε το προϊόν ταχύτερα κατά την αποδοχή/ απόρριψη αποφάσεων. Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη ασφαλιστικών αποζημιώσεων και της διαιτησίας. Τα εργαλεία του ColdTRAK λογισμικού μπορούν να σας βοηθήσουν με την ανάλυση των τάσεων και τον εντοπισμό πιθανών προβλημάτων της ψυκτικής αλυσίδας.

Η αλυσίδα ColdTRAK® Global Solution περιλαμβάνει προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες για να σας βοηθήσουν να πάρετε τον έλεγχο της ψυκτικής αλυσίδας σας:

    • Οι Front-end ηλεκτρονικές συσκευές για την κρίσιμη στιγμή καταγραφής και τα δεδομένα της θερμοκρασίας
    • Το ColdTRAK Data Central είναι το web hosting και η υπηρεσία διαχείρισης δεδομένων- www.coldtrak.com
    • Το ColdTRAK CT Manager και το λογισμικό ColdTRAK Tag-It επιτρέπει στους πελάτες να εμφανίσουν, να αποθηκεύσουν και να αναλύσουν τα δεδομένα με προσαρμόσιμες λειτουργίες
    • Επί τόπου εγκατάσταση, επικύρωση και κατάρτιση

Το ColdTRAK Data Central είναι μια υπηρεσία (cloud-based)  που βοηθά τους πελάτες μας να ανακτήσουν, να προβάλουν, να αναλύσουν και να μοιραστούν τα κρίσιμα δεδομένα της θερμοκρασίας κατά τη μεταφορά, την αποθήκευση ή τη στάση και την εμφάνιση σημείων, με τους συναδέλφους και τους εταίρους τους σε όλο τον κόσμο, 24/7. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη με μηνιαία συνδρομή που καλύπτει έως και 5 τοποθεσίες των χρηστών με την επιλογή να προσθέσετε επιπλέον θέσεις. Οι πληροφορίες θερμοκρασιών φορτώνονται με το ColdTRAK Manager της DeltaTRAK ή το λογισμικό ColdTRAK Tag-It.

Η κεντρική υπηρεσία ColdTRAK Data επιτρέπει την εμφάνιση των δεδομένων και των γραφημάτων του ταξιδίου μόλις λίγα λεπτά μετά τη λήψη των δεδομένων από τα καταγραφικά στις εγκαταστάσεις υποδοχής. Αυτό επιτρέπει στους δέκτες να αναλάβουν άμεση δράση, εάν υπάρχουν στοιχεία εκτός εμβέλειας στις συνθήκες θερμοκρασίας. Οι προηγμένες λειτουργίες αναζήτησης και οι προβολές πολυ-γραφημάτων βοηθούν στον εντοπισμό συχνών μορφών κακοποίησης των θερμοκρασιών και της βελτιώσης της διαδικασίας λήψης αποφάσεων σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Οφέλη

  • Περιεκτική, end-to-end διαχείριση θερμοκρασίας της ψυκτικής αλυσίδας
  • Η διασφάλιση της ποιότητας στο πλαίσιο της ψυκτικής αλυσίδας
  • Κάντε γρήγορες τις αποφάσες της αποδοχής/απόρριψης  των προϊόντων
  • Ευκολία κατανομής των αναφορών στο εσωτερικό της εταιρείας και στους προμηθευτές
  • Διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και της ασφάλειας, ενώ τεκμηριώνουν τη συμμόρφωση με τον FDA, USDA και τις απαιτήσεις για HACCP
  • Συμμόρφωση με το FDA 21 CFR Part 11
  • Υπολογισμοί MKT όπως έγιναν δεκτές από το FDA

.

.