Καταγραφικό Ακραίων Χαμηλών Θερμοκρασιών

Τιμή Προϊόντος:

Το LogTag ® Dry Ice «Probe-λιγότερο» Θερμοκρασία Recorder λειτουργεί, μετρά και αποθηκεύει έως και 8.000 μετρήσεις θερμοκρασίας σε περιβάλλοντα θερμοκρασία που κυμαίνεται από -80 ° C έως και +40 ° C.
Προορίζεται για χρήση στην παρακολούθηση της διέλευσης των άρθρων αποθηκεύονται σε συσκευασία περιλαμβάνει ξηρό παράγοντες ψύξη με πάγο.
Διατίθεται σε απλό ταξίδι (SRIL-8) και πολλαπλές ταξίδι (TRIL-8) εκδόσεις.
Χρησιμοποιώντας το LogTag ® Interface και ελεύθερα διαθέσιμο λογισμικό σύντροφος LogTag του LogTag ® Αναλυτή, το LogTag ® Dry εγγραφής θερμοκρασίας πάγου μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα για τις συνθήκες εγγραφής, συμπεριλαμβανομένων των καθυστερημένη έναρξη, η δειγματοληψία διάστημα, ο αριθμός των μετρήσεων και τη διαμόρφωση των προϋποθέσεων για την ενεργοποίηση του δείκτη ALERT.
Το Red Alert δείκτης παρέχει μια άμεση ένδειξη, χωρίς πρόσβαση σε έναν υπολογιστή, αν υπάρχουν ενδείξεις είναι εκτός των ορίων που καθορίζονται κατά τη χρονική στιγμή η μονάδα έχει ρυθμιστεί. Πράσινο OK δείκτης παρέχει άμεση οπτική επιβεβαίωση, χωρίς πρόσβαση σε έναν υπολογιστή, ότι η μονάδα βρίσκεται σε λειτουργία.
Αναγνώσεις έχουν κατεβάσει χρησιμοποιώντας LogTag ® Analyzer που παρέχει διευκολύνσεις για τη χαρτογράφηση, ζουμ, παραθέτοντας στατιστικά στοιχεία και επιτρέπει την εξαγωγή των δεδομένων σε άλλες εφαρμογές, όπως το Excel.
Το προϊόν ενσωματώνει ένα εξωτερικό αισθητήρα θερμοκρασίας μοναδικά τοποθετημένα σε μία εσοχή στην υπόθεση. Η διάταξη αυτή προστατεύει τον αισθητήρα από τη φυσική φθορά, ενώ διατηρεί την ταχύτερη χρόνο απόκρισης που συνήθως συνδέονται με αισθητήρες εξ αποστάσεως.