Dataloggers diafora

LogTag

Το Καταγραφικό Θερμοκρασίας LogTag ® TRID30 – 7 διαθέτει μια οθόνη μαζί με μια λειτουργία αποθήκευσης καταγραφής δεδομένων έως και 7770 μετρήσεις της θερμοκρασίας. Στατιστικές ενδείξεις της θερμοκρασίας και διάρκειας έως και 30 ημέρες μπορεί να αναθεωρηθούν στην οθόνη.
Η οπτική απεικόνιση της τρέχουσας θερμοκρασίας και τις προηγούμενες συναγερμοί είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό σε » στατική » εφαρμογές όπως δροσερούς χώρους και ψυγεία . Το TRID30 -7 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές όπου ένα διέλευσης άμεση ανάγνωση των στατιστικών στοιχείων απαιτείται χωρίς τη χρήση ενός υπολογιστή ή συσκευή ανάγνωσης .
Η διάταξη οθόνη έχει σχεδιαστεί για να δείξει « με μια ματιά » σε περίπτωση παραβίασης της θερμοκρασίας έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της τρέχουσας ημέρας και μέχρι τις προηγούμενες 29 ημέρες. Η οθόνη επίσης δείχνει την ένδειξη της θερμοκρασίας , την τρέχουσα ώρα, η κατάσταση εγγραφής και την κατάσταση της μπαταρίας .
Αν μια ανάγνωση έξω από τα προκαθορισμένα όρια » Alarm» καταγράφεται ανά πάσα στιγμή , μια » ένδειξη συναγερμού ημέρας » εμφανίζεται στην οθόνη . Μια οπτική ενεργοποίησης συναγερμού εμφανίζεται εάν μία ή περισσότερες από τις διαμορφωθεί συνθήκες ενεργοποίησης συναγερμού έχουν εκπληρωθεί . Μια κατάσταση ενεργοποίησης συναγερμού μπορεί να είναι μια μοναδική ανάγνωση πάνω από το άνω ή κάτω από τις χαμηλότερες τιμές κατωφλίου , μια σειρά από διαδοχικές αναγνώσεις παραβιάζει ή μια συσσώρευση των ενδείξεων παραβίασης αντιμετωπίζουν .
Λεπτομέρειες τυχόν παραβιάσεων μπορούν να ελεγχθούν άμεσα από την επιθεώρηση της ιστορίας στατιστικών στην οθόνη της συσκευής εγγραφών ή σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια από τη λήψη των δεδομένων καταγραφής . Καταγεγραμένα δεδομένα μπορούν να μεταφορτωθούν μέσω ενός Interface LogTag  και το δωρεάν λογισμικό  LogTag Analyzer το οποίο παρέχει ευκολίες για την εμφάνιση των δεδομένων σε γράφημα , πίνακα ή στατιστικών μορφών και επιτρέπει την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση, την εξαγωγή ή τη μετάδοση των δεδομένων για την υποστήριξη των εξελιγμένων συστημάτων διαχείρισης δεδομένων .
Η συσκευή εγγραφής περιλαμβάνει έναν εξωτερικό αισθητήρα θερμοκρασίας μοναδικά τοποθετημένο σε μία εσοχή στο περίβλημα.  Η διάταξη αυτή προστατεύει τον αισθητήρα από τη φυσική φθορά, ενώ διατηρεί τον ταχύτερο χρόνο απόκρισης που συνήθως συνδέονται με αισθητήρες εξ αποστάσεως .
Η συσκευή μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να αναστείλει την επεξεργασία των μετρήσεων για συναγερμούς και max / min στατιστικές για ένα χρονικό διάστημα μετά την δραστηριότητα πατήστε το κουμπί . Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να επανεξετάσει τις τρέχουσες στατιστικές ή να διαγράψετε ένα ξυπνητήρι χωρίς να προκαλούν μια ψευδή συναγερμό ή στατιστικό κατά το χειρισμό της συσκευής εγγραφής .
Δύο διαφορετικές επιλογές μπαταρία είναι διαθέσιμες : –  Μέρος # TRID30 – 7R : Εξοπλισμένο με το χρήστη αντικατασταθεί μπαταρία ( CR2032 ) με τυπική διάρκεια ζωής της μπαταρίας του 1 έτους.  Μέρος # TRID30 – 7F : Σταθερό τηλέφωνο (μη χρήστης αντικατασταθεί) με τυπική διάρκεια ζωής της μπαταρίας των 2-3 ετών .

DeltaTRAK

Όλοι οι καταγραφείς DeltaTRAK FlashLink περιλαμβάνουν το μοναδικό χαρακτηριστικό Shadow Log®. Το Shadow Log® ενεργοποιείται αμέσως μόλις το καταγραφικό εξέλθει από τη διαδικασία παραγωγής στο εργοστάσιο και αρχίζει την καταγραφή των δεδομένων. Δεδομένα θερμοκρασίας καταγράφονται κάθε 30 λεπτά, ακόμη και αν ο χρήστης δεν ενεργοποιήσει το καταγραφικό. Μόλις το καταγραφικό ενεργοποιηθεί από το χρήστη, τα δεδομένα καταγραφής του Shadow Log® απομακρύνονται από τη μνήμη και το καταγραφικό αρχίζει να καταγράφει τα δεδομένα σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα και όρια θερμοκρασίας. Το καταγραφικό καταφτάνει με ιστορικό θερμοκρασίας κάθε φορά.