Συσκευασίες Προστασίας από Αιθυλένιο & Υγρασία – Prime Pro EAP

PrimePro® EAP Sheets

Τα PrimePro EAP® pallet covers, τα carton liners και τα sheets, είναι πλαστικά προϊόντα πολυαιθυλενίου που περιέχουν ένα αυτούσιο προσθετικό που αφαιρεί το αιθυλένιο από τον αέρα γύρω από τα φρέσκα προϊόντα για να επιβραδύνει τη διαδικασία της ωρίμανσης και της φθοράς. Το PrimePro είναι κατασκευασμένο από ένα πορώδες πλαστικό υλικό που αναπνέει και επιτρέπει τη σωστή ανταλλαγή αερίων μέσω της συσκευασίας, η οποία βοηθά στην πρόληψη της ανάπτυξης των αναερόβιων βακτηρίων. Η αφαίρεση του αιθυλενίου σε συνδυασμό με τις κατάλληλες συνθήκες αποθήκευσης της θερμοκρασίας, επεκτείνεται σημαντικά η διάρκεια ζωής των φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

.

.

PrimePro® EAP Carton Liners

Χρησιμοποιώντας τα PrimePro EAP® προϊόντα εξασφαλίζετε ότι τα προϊόντα θα παραδίδονται με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Αυτό περιλαμβάνει τη βέλτιστη γεύση, την εμφάνιση και την υφή. Είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση, αυτή η πλαστική μεμβράνη περιέχει επίσης ένα αντιθαμβωτικό πρόσθετο στοιχείο για να μειώνει τη συσσώρευση της συμπύκνωσης μέσα στο καλυμμένο προϊόν. Αυτή η λειτουργία είναι απαραίτητη για την επέκταση της διάρκειας ζωής, όπως η υπερβολική υγρασία που προκαλεί την ανάπτυξη μούχλας και επιταχύνει την αποσύνθεση.

.

.

.

PrimePro® EAP Pallet Covers

Τα PrimePro EAP® pallet covers είναι πιο αποδοτικά από ό,τι με άλλα μείγματα αερίου ή ξεπλένεται συστήματα κάλυψης ΧΑΡΤΗΣ παλέτα. Τα καλύμματα πολύ γρήγορα εφαρμόζονται, χρησιμοποιώντας μόνο ένα ή δύο άτομα, σε αντίθεση με πολλούς υπαλλήλους που απαιτούνται για την κάλυψη, το σφράγισμα και την έγχυση του αερίου μέσα στο κάλυμμα του συστήματος φυσικού αερίου MAP. Τα καλύμματα PrimePro EAP® covers  εγκαθίστανται σε δευτερόλεπτα, δεν απαιτούν αεροστεγείς σφραγίδες γύρω από το κάτω μέρος της παλέτας και την εξάλειψη του επιπλέον κόστους και του εξοπλισμού που σχετίζονται με τα πρόσθετα φυσικά αερίου.

.

Τεχνικές Προδιαγραφές PrimePro EAP

.

.