Bacteria Testing

Το αίσθημα της σημερινής επείγουσας πρόληψης για την ασφάλεια των τροφίμων αφορά παραγωγούς τροφίμων και επεξεργαστές που επαναξιολογούν τις επιλογές τους για τον έλεγχο των τροφίμων στην πηγή ή στον κλάδο. Η ιστορία έχει καταγράψει παραγωγούς και μεταποιητές να έχουν χρησιμοποιήσει συστήματα παρακολούθησης της καθαριότητας, δοκιμασίες για τον πολιτισμό ή δοκιμές με χρήση του DNA για τον έλεγχο ύπαρξης βακτηριδίων. Ωστόσο, οι υπάρχουσες τεχνολογίες έχουν μειονεκτήματα που τις καθιστούν αναποτελεσματικές για τους παραγωγούς τροφίμων, που μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση των τροφίμων, ασθένεια, απώλεια εσόδων και πολλά άλλα.

Η καινοτόμος λύση της DeltaTRAK για την βακτηριακή ανίχνευση των ενζύμων υπερνικά αυτά τα μειονεκτήματα, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά υποστρώματα, τα οποία αναγνωρίζουν και συνδέονται με συγκεκριμένα βακτηριακά ένζυμα, όπως η E.coli, Salmonella, Listeria και ακόμα περισσότερα.

Οι δοκιμές της βακτηριακής ανίχνευσης των ενζύμων έχουν πολλά οφέλη σε σχέση με άλλα συστήματα ελέγχου, περιλαμβάνοντας μεγαλύτερη ταχύτητα, ευκολία στη χρήση, μεγαλύτερη ακρίβεια και χαμηλότερο κόστος.

Με το FlashCheck Enzyme Surface Assay Detection kit της DeltaTRAK, οι επί τόπου δοκιμές-έλεγχοι στις επιφάνειες, πραγματοποιούνται μέσα σε μόλις 20 λεπτά από το χρόνο λήψης του δείγματος μέχρι τη λήψη των αποτελεσμάτων, και δεν απαιτούν δείγματα τα οποία αποστέλλονται σε ένα εργαστήριο. Από τη στιγμή που τα αποτελέσματα των δοκιμών είναι διαθέσιμα, βελτιώνονται οι διαδικασίες του ποιοτικού ελέγχου και της λήψης αποφάσεων σε έναν τομέα όπου ο χρόνος αναμονής ή εκμετάλλευσης των προϊόντων μειώνει τη διάρκεια ζωής, καθώς και τα έσοδα. Το FlashCheck Enzyme  Food Surface Assay Detection kit για τις επιφάνειες των τροφίμων, έχει ποσοστό ακρίβειας μεγαλύτερο από 98% και δουλεύει σε μόλις 20 λεπτά, όπου άλλοι έλεγχοι μπορούν να διαρκέσουν από 8 μέχρι 48 ώρες.

 

Video for Bacteria Testing Kit

DeltaTRAK

.

.

.