FlashCheck Real-Time Bacterial Enzyme Detection kits

Τα FlashCheck Real-Time Bacterial Enzyme Detection kits χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό των βακτηρίων, παρέχοντας με ακρίβεια ένα γρήγορο και ανέξοδο τρόπο για να αποφευχθούν τα επίπεδα κινδύνου που προέρχονται από τη βακτηριακή μόλυνση. Έχοντας ένα εργαλείο ελέγχου χαμηλού κόστους, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν δοκιμές περισσότερες φορές, αυξάνοντας έτσι κατά πολύ το ποσοστό επιτυχίας της εντόπισης της βακτηριακής μόλυνσης, πριν ακόμα φθάσει στον καταναλωτή.

Οι αντιγόνου / αντισώματος τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται συνήθως για την ανίχνευση βακτηρίων, όπως η ELISA, του πολιτισμού και την PCR, τείνουν να είναι αργές, δυσκίνητες και ακριβές. Τα συστήματα παρακολούθησης καθαριότητας της τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP) δεν είναι αποτελεσματικά για την ανίχνευση βακτηρίων, καθώς γίνονται έλεγχοι μόνο για το μόριο ATP το οποίο είναι παρών σε όλες τις οργανικές ύλες έχοντας σαν αποτέλεσμα πολλά ψευδή θετικά αποτελέσματα. Με την ανίχνευση των ενζύμων, οι χρήστες μπορούν να μειώσουν σημαντικά το χρόνο που χρειάζεται για να καθορίσει την παρουσία ή απουσία των βακτηρίων, γεγονός που θα διευκολύνει τον έλεγχο αυτών των κρίσιμων σημείων ελέγχου αποτελεσματικά και γρήγορα.

 

Η DeltaTRAK προσφέρει δύο τύπους δοκιμασιών προληπτικού ελέγχου:

  • Ο ένας (FlashCheck Enzyme Surface Assay Detection kits, Model 50025-50026) είναι ιδανικός για την εξέταση των επιφανειών της παρασκευής τροφίμων ή οποιασδήποτε επιφάνειας που έρχεται σε επαφή με προϊόντα διατροφής- Έλεγχος επιφανειών

Τα FlashCheck Enzyme Surface Assay Detection kits κάνουν ελέγχους για την ανίχνευση του συνολικού αριθμού ή των αρνητικών κατά Gram μικροοργανισμών απευθείας από μια μολυσμένη πηγή.

  • Ο δεύτερος τύπος (FlashCheck Enzyme Food Surface Assay Detection kit, Model 50027) είναι σχεδιασμένος ειδικά για τον έλεγχο της επιφάνειας των τροφίμων και της παραγωγής –Έλεγχος επιφάνειας τροφίμων

Το FlashCheck Enzyme Food Surface Assay Detection kit, Model 50027 ανιχνεύει αρνητικούς μικροοργανισμούς (σε gram) απευθείας από ένα προϊόν διατροφής.

 

Το FlashCheck Fluorometer είναι ένα φορητό ψηφιακό σύστημα προσδιορισμού που δέχεται υγρά δείγματα, όπως το νερό, το γάλα, και τα ποτά. Μπορεί να πραγματοποιήσει ελέγχους λαμβάνοντας δείγματα τροφίμων τα οποία έχουν γαλακτωματοποιηθεί σε ένα υγρό ή σε ένα επίχρισμα. Το Fluorometer (Φθοριόμετρο) επιτρέπει την έγκαιρη ανίχνευση της μόλυνσης, δεδομένου ότι μπορούν να ελεγχθούν τα επίπεδα των συγκεκριμένων βακτηρίων λιγότερο από το 1 CFU ανά 100 ml δείγματος. Τα άμεσα αποτελέσματα σημαίνουν ότι οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν τα δεδομένα δοκιμών κατά τη διάρκεια της ίδιας βάρδιας.